Prodejci podlah - cena, zkušenosti (HK, Pardubice)

Ahoj :) Prosím, poraďte mi nějakého solidního a levného prodejce podlah v HK nebo Pardubicích. Uvažuji o vinylu, samotný vinyl je cenově v pohodě, ale ta pokládka a ty lepidla mi připadají drahý, kolikrát tvoří větší část nákladů. Nevím, jestli se na tom vůbec dá ušetřit, ale věřim, že se ceny pokládky mohou mezi prodejci lišit. Kolik jste platili vy za kompletní službu od takové firmy? děkuji za jakýkoliv typ, radu či připomínku :)
Odpovědět
Ahoj jittusko, přidávám se do diskuze, protože řešíme úplně ten stejný problém. Zatím asi moc neporadím, protože jsme ještě nezačali rekonstruovat a podlahy přijdou na řadu až nakonec, ale mám z vinylu stejný pocit. Cena materiálu je OK, ale za pokládku si řekli v Brenu 700 Kč za m! Pak se mi ještě ozval na zadanou poptávku nějaký podlahář z Hořic, který nabízel cenu 380 Kč za m. To už by možná šlo, ale tu podlahu vůbec neviděl, takže je možné, že by se vzhledem k současnému stavu podkladu cena vyšplhala ještě výš. Budeme hledat dál. Líbilo se nám Moduleo - jen v HK jsou 4 oficiální distibutoři této krytiny, takže nejdřív obejdeme ty a pak uvidíme. Taky asi záleží na tom, kolik metrů budete pokládat. My to chceme jen na cca 20 - 25 m, takže o nějaké množstevní slevě si můžeme nechat zdát. Kdybys narazila na lepší cenu, budu ráda, když se podělíš o tip.
Odpovědět
Tak to jsme dvě..to bych taky potřebovala vědět ;-) ... kamrádka to měla tak, že si sehnali vinyl a pak sehnali samotnýho podlaháře kterej dělá meloušky,takže to měloi v poho...dobrý jsou taky akce,kde je pokládka zdarma a to měli teď podlahy Tomek v Kuklenách,ale co se týká ceny vinyl,nejlíp mě vyšel z www.floor-door.cz,jsou z Trutnova,ale pán mi psal,že jezdí do HK a může mi vzít vzorky.Tak jsem zvědavá jestli se ozve ;-)
Odpovědět
Díky za tip, ani v jednom z těch podlahářství sice nemají Moduleo, které jsme původně chtěli, ale určitě to zkusíme a třeba vybereme něco jiného :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zkuste se podívat na www.barkotexoutlet.cz jsou z Hradce Králové. Nebo mají oficiální stárnky www.barkotex.cz
Odpovědět
zkuste pana Sobotku v Jaroměři, je strašně šikovný :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?