PVC s dekorem parket (do stromečku), kde sehnat?

Ahoj, sháním lino nebo vinyl, který by měl dekor klasických parket do stromečku, Chtěla bych nějaké kvalitnější PVC, co se bude blížit vzhledu dřeva. V bytě máme ve dvou místnostech parkety a chodbu, která místnosti propojuje chci opticky sjednotit se zbytkem. Bohužel PVC s takovým dekorem moc není. Nemáte někdo takové lino/vinyl doma? Moc děkuji za reakce Eva
Odpovědět
Ahoj, sehnali jste takové lino ? Mám stejný problém... malý byt, v pokojích parkety (stromeček), v chodbě, kuchyni, koupelně a záchodě se budou podlahy měnit. Ráda bych lino s tímto motivem dala do chodby a kuchyně .. nebo alespoň něco, co bude vypadat dobře :-( :-)
Odpovědět
Lino v roli jsem našla zde: https://www.floorwood.cz/podlahy/pvc/... Mají různé dekory, tak si můžeš vybrat co se hodí vzhledu, který potřebuješ. I cena je přijatelná. Lino jsme ale ještě neviděla naživo, takže nevím, nakolik realisticky vypadá (a jestli nepůsobí moc levně). Dražší variantou jsou samostatné vinylové dílce - značka Design vinyl flooring, kolekce ART selection. Jsou to malé dílce, takže se to asi bude blížit parketám více. Ale cena je 1200 bez DPH za m2. V podlahářství v našem městě mi říkali, že by měl být nějaký vinyl co se bude pokládat do stromečku v příští kolekci. O tom ale zatím nic víc nevím. Takže se zkus poptat i v podlahářství u vás ;)
Odpovědět
Ty vinylové dílce za 1200 kč mají třeba zde: http://www.barkotex.cz/podlahy/detail...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?