Rako Textile. Máte zkušenost s dlažbou a obklady?

Ahoj, zaujala nas od Raka rada Textile. Chtela bych se zeptat, zda mate nejake zkusenosti (vlastni nebo cizi) na dlazbu i obklady. Uvitam i nejake foto. Dekuji!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@linee Ahojky Uli, obávám se, že nikdo zatím nebude, pže je to letošní novinka stará 1-2 měsíce a řada studií ji teprve teď obkládá do výstavek :-( Jinak, dneska jsem byla u nás ve studiu odevzdat plánky s mými představami, aby mi to zkreslili a okouzlila mě tam jiná novinka od Rako - Lazio :-) Takže v pondělí jim budu volat, aby spodní koupelnu udělali s jinými obklady... A z toho tvého tam měli už taky udělaný kout.
Odpovědět
Profilova fotka
@linee viděla jsem ve studiu a vypadá krásně,máme ji také ve výběru ;-)
Odpovědět
@linee jukni ke mně do alba koupelny, mám to nafocené jen pár dní po instalaci poté, co to vyšlo jako novinka, pokud budeš chtít, můžu ti nafotit jakýkoliv detail, ale chce to vidět :-) Mně se to na netu nelíbilo vůbec, a na vlastní oči jsem byla docela překvapená, takhle to tedy bylo obecně s novinkami od Raka a výsledkem je to, že jsme si meziu novinkami nakonec vybrali dlažbu :-D
Odpovědět
@ykram @gabik76 @lucinkafr Moc dekuji holky. Ja uz byla zoufala, protoze se mi v katalogu nic nelibilo. Zaujala nas ta Textile a mne se libi i ta Lazio - podle toho, jakou sezeneme sanitu. Budes si tam davat tu mozaiku? Moc dekuji lucinkafr, mela i v albumu od Lazio kvety, ktere jsem nikde jinde nevidela.
Odpovědět
Profilova fotka
Lazio je taky super,ted jsem ji objevila u lacinkafr v albu:-Dale ne na živo...
Odpovědět
@gabik76 Vypada to taky moc hezky, hodne jemne. Textil je ale trochu jiny - ma jakoby jinou strukturu, trochu to vypada jako tapeta. Uvidime asi na finalni vizualizaci, mozna si nechame udelat vizualizaci na obe.
Odpovědět
@lucinkafr Kde jsi to prosim fotila? Maji to i hezky oblozene. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@linee textil jsme viděla...jen lazio ne...jůůů to jsem mooc zvědavá na vizu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabik76 Ahojky, to Lazio mi přijde jako nejschůdnější náhrada za tu nenalezou Amiche/Amici, takže si na ní necháváme dělat vizualizace. Nebo už se ti ty poláky podařilo někde vypátrat?
Odpovědět
Profilova fotka
@ykram bohužel nee :-(
Odpovědět
@linee @gabik76 holky fotila jsem to v prodejně MK, mám je kousek od baráku, takže říkám, kdyby něco, můžu nafotit cokoliv :-)
Odpovědět
@lucinkafr Myslis MK Rako? Ve kterem meste? My jsme byli v Praze a nevidela jsem to tam. Dekuji
Odpovědět
Článek se načítá
@linee V Rakovníku, mají tam dvě prodejny a mají to v obou
Odpovědět
@ykram Myslis toto? http://www.nejlevnejsi-obklady.cz/obk... To je tedy hoooooooooodne podobne...Ale tady se mi vice libi ten tvar obkladu:)
Odpovědět
@lucinkafr Super, dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr cokoliv?i amiche ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@linee JJ, to je přesně ono - je nádherný, ale bohužel nikde v republice ho nemají vystavený :-( Někde tvrdí, že je to novinka, někde, že končí a už ho ani mít nebudou.... A to nejsem jediná, kdo se po něm pídil. Měl taky designe travertinu ale navíc ještě na kombinaci zajímavější dekory. Ale nechci kupovat zajíce v pytli a raději vsadím na okouknutou jistotu :-)
Odpovědět
@gabik76 tak to bohužel ne, jen Rako :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Není už přeci jen někdo kdo má Textile v koupelně?? kdo je lepil a umývá?? :-DD Moc se mi lííbíí....tak pokud projdou u manžela, půjdem do nich .-)
Odpovědět
@ykram Jj, mohu potvrdit, take jsem koukala i v Praze (uvazovala jsem k Lazio jako dlazbu) a na kukuc proste neni...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
My jsme si ji vybrali, ale ještě ji nemáme. Budeme ji mít v horní koupelně, včera jsme ji šli objednat. Tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Ahoj, nechci nikoho zrazovat od obkladu Rako, já vlastní zkušenost nemám, ale když jsme si nechávali obkládat v bytě jádro, tak náš obkladač (který mimo jiné pracuje v koupelnovém studiu jako vedoucí) s povděkem kvitoval, že jsme Rako nekoupili, údajně jsou na tom s kvalitou hůř než lecjaké obklady z Polska. Ale jak říkám, moje vlastní zkušenost to není.
Odpovědět
Profilova fotka
@broskvicka21 tak my už obkládáme a zatím spokojenost, tak snad bude u vás taky .-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@broskvicka21 Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak jste s obkladem Textile spokojení? Jaká je údržba? Já jsem z obkladu nadšená, jen bych ještě ráda nějaké zkušenosti... Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadají dobře. Myslím, že i údržba bude v pohodě. Zatím jsem koupelnu myla dvakrát. :o) @blankazaj
Odpovědět
@blankazaj Máme a naprostá spokojenost. Údržba super. Takže za mě, můžu jen doporučit!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Obnovuji dotaz - máte někdo Rako textile a jak jste spokojení? uvažujeme o ní
Odpovědět
Profilova fotka
@simouna Ahoj, my ji máme a je jsme spokojeni moc. Koukni kdyžtak do alba. Když jsme ji koupili, tak jsem si říkala, že je taková obyčejnější, ale jak manžel obložil první stěnu, tak jsem byla nadšená. Mě se moc líbí. Žádný problém s ní nebyl a není. Bydlíme už skoro rok.
Odpovědět
@simouna Ahoj, my budeme mít v horní koupelně, mám to v albu, ale zatím jen ve vizualizaci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj všichni, jsem tu nová a zkusím obnovit diskuzi: Máte někdo obklady Rako Textile? Jste spokojení s údržbou? Jak se lepí/řežou, nepraskají? A dělal vám někdo vizualizaci, nebo jste si návrh tvořili sami (rozmístění druhů a ozdobných pruhů..)? Zatím jsem jen koukala na netu, ale četla jsem, že ve skutečnosti vypadají líp než na obrázku... Za každý příspěvek děkuju!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?