Reliéfní dlažba. Máte zkušenost?

Dobrý den, momentálně řešíme s manželem dlažbu do kuchyně,chodby a předsíně.Chtěla bych všude jen jednu-stejnou,aby to bylo jednolité a hezky to přecházelo z místnosti do místnosti.Bohužel to,co se mi líbí má v detailech vždy napsáno "povrch-reliéfní"....a tak nastal kámen úrazu,protože manžel mi tvrdí,že je to náročné na údržbu,nehodící se do kuchyně,budou se v tom zachytávat nečistoty...atd.
Odpovědět
Máme takovou dlažbu bohužel taky, v kuchyni a koupelně jsme přes ní dali lino, na chodbě koberec, a přímo u vstupních dveří jsme jí nechali, na údržbu je to strašné! Dali jí sem bývalí majitelé a chodili tu ROK!!! v botách než se nastěhovali. Zkoušela jsem to rejžákem, dlaždici po dlaždici vydrhnout a vzdala jsem to! :-p Dlažbu rozhodně hladkou! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janicka006 přesně tak, reliéf nebrat, měli jsme jí na předchozím domečku a bylo šílený:(
Odpovědět
Profilova fotka
my máme reliéfní dlažbu v kuchyni na lince a kolem sporáku /je o dlažba určená na podlahu a hodně lid mě od toho zrazovalo ale nemám s ní nejmenší problém to co se na i čistí nejhůř jsou spáry a ty má každá dlažba (samozřejmě po ni nechodíme ale různé skvrny a mastnoty sou v kuchyni nevyhnutelné. Doporučuji ošetřit impregnačním prostředkem na kámen a není s tím nejmenší problém. Můžeš se podívat do nějakého mého alb na fotky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?