Rovnání podlahy. Beton, lepidlo na obklady, ..?

Profilova fotka
Zajímaly by mě jiné varianty na vyrovnání podlahy "po zednicku". Mame hrozně křivý panel, který musíme srovnat do co největší roviny. Nivelačka přijde až navrch, je moc drahá, nedoplatili bychom se.. Největší průsery rovnáme betonovou směsí - máme místa i 4 cm pod "hladinou", na to je ten pytel betonu za stovku zlatý. Co ale v místech, kde je souvislá vrstva několik (hodně) metrů 12mm pod hladinou? Beton tam nebude mít takovou pevnost a tedy i životnost. Ještě se nabízí lepidlo pod obklady, ale to také nemusí vydržet dlouho. Je na trhu ještě jiná alternativa, který nás nenapadla?
Odpovědět
Profilova fotka
No my jsme měli úplně stejný problém, šílené podlahy v bytě. Předpokládám, že chcete dělat plovačku. Nebyly tam veliké vlny, ale jen rohy byly do kopce a bylo tam taky víc než 3 cm. Chtěli jsme pokládat plovoucí podlahu, to znamenalo vyrovnat:(. No a poté co jsme zjistili, jak by nám samonivelačka zamávala s rozpočtem, tak jsme se rozhodli nakonec pro lino. I z důvodu dítěte, je to neporovnatelně tišší. Našli jsme podlaháře který místo nivelačky rovná povrch jen slabou sterkou aby to bylo dokonale rovné. Cenově to vyšlo super a že máme trochu někde podlahu výš není nijak znát. Jsme moc rádi, že jsme to udělali takto. Nakonec všichni co u nás byli říkají, že si to příště dají taky, že do plovoucí už nikdy nepůjdou.... ale to už není o rovnání podlahy:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Jedno riešenie som počul od susedov, ktorý mali podobný problém...riešili to tzv. suchým podsypom...sú to akési granule, ktoré vyrovnávajú takéto nerovnosti
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@verja Verjo...prosím ,můžu mít dotaz...jakou stěrkou pan podlahář tu podlahu vyrovnat a v jaké vrstvě..děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?