Šedá dlažba v lesku, jaká je údržba?

Hezký večer, plánujeme mít dlažbu v obývacím pokoji i v kuchyni. Líbila by se mi dlažba šedá, nejlépe v lesku. Máte někdo? Mohla bych poprosit o odkazy na alba a názory na údržbu? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsem měla také představu šedé dlažby v lesku. Nakonec máme úplně jinou, náš prostor nebyl zase tak velký a působilo to studeně. A porůznu jsme od lesklé dlažby byli dost zrazování kvůli vnímavosti na skvrny. Nemám tedy ale osobní zkušenost. :-)
Odpovědět
Ahoj my máme v kuchyni, na chodbě a v koupelně šedou dlažbu takovou pololesklou bych řekla a údržba je super a není na tom moc vidět prach a různé droby:-). Pár fotek mám v albu, ale podlaha moc nejde vidět. Zkusím to dnes vyfotit líp
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak, my jsme původně chtěli dlažbu neglazovanou - leštěnou nebo lapovanou.
Odpovědět
@pajami moc děkuju:))
Odpovědět
@pibi1 děkuji za odpověď. taky si říkám, co nakonec budu mít :) tak se ptám kde to jde na zkušenosti a názory :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tu na tu lesklou dlažbu i zakládala nějakou diskuzi, ale moc lidí s ní asi osobní zkušenosti nemá. Mně se to pořád líbí moc, ale potřebovali jsme hlavně dlažbu dobrou na údržbu, máme místo kočičky čuňátko. :-D Ale známí ji mají, byli jsme se na ní podívat, byla nádherná, vypadala krásně (a to mají tři děti a dlažbu už nějaký ten pátek položenou), ale je fakt, že na jednom místě na ní svítilo z okna sluníčko a na tomhle místě bylo vidět, že tam zůstávají matné flíčky.
Odpovědět
@pibi1 není to lehké si vybrat a pak si nenadávat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nisah Právě... :-)
Odpovědět
@nisah přidala jsem fotky.ale moc dobře to fotit nejde
Odpovědět
@pajami moc děkuju! a co to je za dlažbu?
Odpovědět
@nisah https://www.siko.cz/koupelny/obklady-...
Odpovědět
@pajami moc děkuji!!
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Zdravím. Máme v plánu do obývaku a kuchyně šedou dlažbu. Nejsem si ale úplně jistá, jestli to nebude působit studeně. Nemáte prosím někdo nějaké fotky pro inspiraci? Díky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?