Sleva do Sika z DM drogerie, platí na všechny dlažby?

V Dm drogerie ve slevové knížce za 150 bodu je sleva 15% do Sika. Nevíte někdo zda to platí na všechny dlažby nebo to má nějaký háček?
Odpovědět
taky se připojuji s dotazem ..... x-)
Odpovědět
Tato sleva mě také zajímala, tak jsem do sika volala, bylo mi odpovezeno, že ano platí to na obklady,dlažby, vany,atd..... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terram87 celý sortiment? děkuji
Odpovědět
@terram87 a na celý nákup nebo jen na jeden výrobek? Díky
Odpovědět
@terram87 @aneta15 holky a do kdy ta sleva platí? díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje do května
Odpovědět
Profilova fotka
Písemná odpověď ze SIKA: @lucijeje @terram87 @lucijeje Dobrý den, kupon DM platí na celý nákup ze sortimentu SIKO, mělo by tak být uvedeno na kuponu. S pozdravem Chvojka ml.
Odpovědět
@lajlinka78 .... díííky :-N
Odpovědět
mám dotaz jak získat slevu? díky
Odpovědět
@centrino Musíš být zaregistrovaná v Dm drogerii na sbírat body za každých 20,- získáš jeden bod, knížka je za 150 bodů, jsou tam 50% slevy na různé výrobky a pak slevy do jiných obchodů. Jinak se poptej po známých určitě jí někdo bude mít a nevyužije ji. Já tam hodně nakupuji, mám 2 malé děti a dá se tam hodně ušetřit.
Odpovědět
@aneta15 díky, zaregistrovaná jsem a body asi sbírám(chodím tam nakupovat, využívám jen slevy ze slevových knížek co mi chodí pro prcka). ale kolik bodu mam nevim, zajedu tam a zjistim. a prosím te jak dlouho sleva do sika plati? a je to ze za 150 bodu 15% a za 200 bodu 20% nebo je to dany na tech 15% ? diky
Odpovědět
@centrino Ne to je daný 15% myslím, že to platí do května
Odpovědět
Článek se načítá
@aneta15 díky moc, stavim se tam
Odpovědět
Profilova fotka
@centrino já tu slevu mám vytisknutou a klidně ji poskytnu, nevyužiju jí, pokud chcete
Odpovědět
Profilova fotka
dnes jsme tam zaskočili, mají několik druhů slev, strašně se nám zamlouvalo vždy třetí označený výrobek zdarma..dojeli jsme dom z označených jsme dali jen jednu trojku dohromady..a pak to samé hledali na netu..jaké překvapení, že ceny jsou tak vysoké že ani výrobek zdarma to nezachrání...tak opatrně při rozhodování...
Odpovědět
@lajlinka78 ...maj to promyšlený ... aneb všechno zadarmo je za peníze ;-)
Odpovědět
kdyz si date tu praci s tim ze porovnate cenovky ruznych veci od umyvadla az po dlazbu tak zjistite ze siko je solidne drahy a nepomuze mu ani 15% , treti prani zdarma apod blafaky.
Odpovědět
holky, pokud jeste nektera mate tu slevu 15%, tak za ni budu moc rada, budeme kupovat vanu a zachod, tak se to bude urcite hodit... 150 bodu nestihnu urcite nasbirat a potrebujeme to koupit pristi tyden :( Diky!
Odpovědět
@domim napiste mi jaky typ zachodu a jakou vanu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, našla jsem, že v DM je nyní možné za 25 bodů pořídit kupon na 10% slevu do Sika - nevíte někdo jeho dobu platnosti? Na webu DM to není uvedeno. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@ostravanci do konce roku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
obnovuji diskuzi. Kdyby nekdo mel zajem nakupovat v Siku, v DM knizce za 150 bodu je opet 10% sleva na nakup v Siku. Nize je odpoved z prodejny na co presne plati. sleva lze uplatnit na veškeré zboží, které není za akční cenu a platí na celý nákup. Zboží můžete zakoupit na prodejně, online i online s osobním odběrem na pobočce. Pouze musíte jako způsob platby zvolit dobírku, aby jsme mohli slevu uplatnit. V průběhu objednání nám napište do poznámky, že chcete uplatnit slevu DM a slevový kupón nám zašlete na tento email.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?