Stejna podlaha vsude

mate nekdo stejnou podlahu vsude? Mame podlahov. topeni tak nejlepe dlazbu? Jak jste spokojeni? Mohu prosit o foto
Odpovědět
@kedzitka Dobrý den , ano máme všude stejnou dlažbu také máme podlahové topení a maximální spokojenost 😉☺️
Odpovědět
Téma pro rané asi 1000x. Dlažba nejlepší tepelná vodivost. Klouže, je tvrdá a když se netopí tak studená. Vinyl příjemnější na chození, horší tepelná vodivost.
Odpovědět
Je jasné, že tady bude vychvalovat každý to, co má doma. Mám kombinaci, dlažba koupelna, zádveří, technická, WC, zbytek vinyl. Kdybych se teď rozhodoval, přemýšlel bych o tom, že bych dal všude vinyl. Působí na mě teplejším a útulnějším dojmem, v létě není tak studený.
Odpovědět
Vinyl Thermofix stejná tepelná vodivost jako dlažba. Nestudí když není podlahové topení v činnosti.
Odpovědět
Máme v přízemí vyjma TM prostoru pod schodištěm jeden dekor dlažby a prvním patře vyjma koupelny a WC jeden dekor klikacího vinilu. Dole je dlažba kvůli větší odolnosti, když budeme courat na zahradu. Nevýhodou je, že si to nepoložím sám a menší výběr dekorů dřeva, aby to dobře vypadalo. Skončili jsme u Marazzi a Teverkhome Larice. Horní patro jsou ložnice a tam mi přijde vinil v pohodě. Máme aquafix-natur-click-9592-dub-kralovsky-prirodni, který je odstínem takřka shodný s dlažbou ve spodním patře. To už jsem by schopen položit sám a dělalo se s tím moc dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme všude vinyl ať už v TM nebo zádveří. Dlažba je jen v koupelně a na malém WC. A jsem ráda protože prostě ikdyž je všude podlahovka, tak je znát, když nonstop neběží, že je ta koupelna pak chladnější ikdyž zase když tam topí, je to jiné teplo než od vinylu. Ale jelikož máme psa a malé dítě dlažba by mi asi nevyhovovala všude. Pes nám tahá za sebou tlapky takže při každém pohybu šourá drápky po zemi 😀 A dělat ten rámus na dlažbě asi by šel brzo z domu. A dítě všude padá a pak se bouchne do hlavy… No asi zlatý vinyl 😀🤷🏽‍♀️ Vždycky je to něco za něco. Hold oboje má svoje plusy i mínusy.
Odpovědět
Máme všude dlažbu(kromě v ložnici plovoučku=chyba) a super. Rozhodně vůbec neklouže (toho jsem se bála, vybrali jsme tedy R9). Náš vlkodav pochoduje a nic neťuká. Jen na plovoučce je to strašný rámus. Údržba super. Na starém domě jsme měli značkový click vinyl a bylo to úděsné na údržbu. Je mi záhadou, proč je s ním tolik lidí spokojených. Asi si to chce vyzkoušet.
Odpovědět
Profilova fotka
Všude máme dlažbu včetně ložnice i dětských pokojů. A nelitujeme. Prošli jsme 6 bydlenimi než jsme postavili vlastní dum a věděli jsme co chceme a nechceme (starat se a bát se o podlahu). Jaký je náš životní styl a co udělá 40kg+ pes, co udělá kamínek, co dělá soupani židlí, stolu... co udělá spadlý květináč. Teď si tu 2x týdne odsoupnu celou rohovou sedačku po dlažbě, vytru a vrátím zpět a ani skrabanec. Nikde žádný skrabanec, máme dlažbu se vzorkem neklouze, tvrdá je, ale to byly ve všech bydleních všechny podlahy, kromě koberce. Vodivost pro podlahové topení super, v létě nám chladná podlaha nevadí a ani teď, ponožky stačí, děti (4 a 1) nemají problém. Fotky na blogu.
Odpovědět
sto lidí sto chutí ...je to o preferencích každého ......já bych si třeba dlažbu do obytných místností nikdy nedal (mám ji jen na sociálkách a v technické místnosti a stačí),důvodů bych našel (z mého pohledu) kopec
Odpovědět
Profilova fotka
Ano máme dlažbu v celém domě 160 m2 a všude stejnou. Krásně to probíhá, nikde žádné přechodové lišty. V pokojích a v obýváku pod sedackou budeme mít větší kusove koberce. Udělali jsme to na základě zkušenosti z předchozího domu, kdy jsme měli kombinaci plovoucky a dlažby, na dlažbě fungovala podlahovka mnohem lépe
Odpovědět
@veverik_ Takže máte dlažbu kvůli podlahovce, kterou skoro ve všech místnostech zakryjete kobercem, který je zase perfektní izolant?
Odpovědět
Profilova fotka
My mame dlazbu v predsini...WC, technicky a koupelne a jinak vinyl .... prechodovy listy tedy mame mezi temito typy podlah 🙂 oba povrchy maji sve vyhody a nevyhody 🙂 mame podlahovy topeni a jakmile se sepne PT, tak je dlazba mnohem drive a mnihem lepe zahrata nez vinyl... na druhou stranu u vinylu jsem jeste nemel pocit studena kdyz PT nejelo, na dlazbe v noci kdyz jdu na WC a nejede PT, je to neprijemny ..... nevim kolik lidi stehuje bezne sedacku po pokoji, ale mame psa a beha i doma a vinyl poskrabanej taky neni 🙂
Odpovědět
Článek se načítá
Dekuji moc za rady a take poslane fotky do zprav. Nakonec jsem vybrala dlazbu 60X60 ctverce vsude stejna bezova. Vypada to perfektne moderne. Mam zvirada a jedno 4r dite tak ta udrzba bude fajn. Ja mam ted parkety v byte sice krasne, ale poskrabane atd...
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenek_valek já ji prosim stehuji 2x týdne a někdy častěji, když se tam dětem něco zakutali, máme sedačku na nožičkách a když tam člověk vidí, bylo by nechutné tam pod tím neuklizet, je tam neskutečně prachu a chlupů ze psa, když se vytira, tak proste všude...Nemám ráda, když je to čisté na oko a pod gaučem neuklizeno. Máme doma všechny skříňky co jdou, zavěšené, aby se pod tím dalo vytirat, žádnou lištu na zemi, žádný práh...proto jsme i chtěli všude jednu podlahu od vstupních dveří až do sprchového koutu. Prostě vezmu bissell a jedu... ať v uklízení nejsou žádné překážky. Vinyl mají poškrábany kamarádi, co mají stejné plemeno co my. 45kg hovawarta.
Odpovědět
Profilova fotka
V plánu máme zádveří, technická, wc a koupelna - dlažba (různé druhy). Ostatní vč. chodby bude vinyl thermofix lepený. Podlaha beton + topení vodní podlahové. Jsem zvědav, jak budeme spokojeni. Foto bych měl pouze dlažby v technické.. 😄 😄 😄
Odpovědět
@andik.cz To je asi rozumné si dát domů dlažbu, když mám doma takového psa.
Odpovědět
@andik.cz Tak ta vaše dlažba je nádherná, můžete mi prosím, říct název? 🙂
Odpovědět
@s_he Sice nejsem andík, ale máme tu samou: Marazzi Teverkhome Larice
Odpovědět
@kofejn moc děkuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@s_he díky, ano je to Marazzi treverkhome larice, a kdo přijde a neví, že je to dlažba, tak nevěří na první pohled. Opravdu bezúdržbova podlaha o kterou se vubec nebojíme. A nelitujeme výběru.
Odpovědět
@andik.cz mame doma všude dřevěnou podlahu a 30 kg pes bez poskrabani od nej.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckavra byli jsme s naším psem ve 2 bydleních, kde byly parkety a dominantní dřevěné schodiště celou vilou a místa, kde se pes odrážel, aby seskocil poslední 3 schody... To nechceš. A to to byla vila z 30.let, takže poctivá práce. Když jsme tátovi vilu vraceli, nestačil koukat.... 😞
Odpovědět
@andik.cz i schodiště mame dřevěné a taky bez poskrabani od nej. Třeba mame stesti na drápy 🤣
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?