Střední třída plovoucí podlahy - kolik by měla mít mm?

Profilova fotka
původně jsme chtěli do vrchních pokojů pvc, ale protože tam není dokonale rovná podlaha, tak bychom museli mít drahé pvc tak uvažujeme o plovoucí laminátové podlaze, ale nevím kolik by měla mít mm, nechceme žádnou extra drahou, ale nevíme kolik by měla mít mm. poradíte někdo? děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě mě napadlo se zeptat když není podlaha dokonale rovná, jestli musíme nechat vybrousit nebo stačí hrubší mirelon a tím se to dorovná a položit plovoučku??
Odpovědět
Trieda plavajucej podlahy sa neurcuje podla jej hrubky :) Trieda sa urcuje na zaklade vyrobcu a kvality vyrobku - medzi naj rozhodne patri napr. Quick Step, pripadne o nieco menej kvalitny Egger, ktory stale poskytuje zaruku v dlzke 15-20 rokov. Nasledne sa urcuje zatazova trieda (21, 22, 23, 31, 32, 33), ktora udava oderuvzdornost podlahy. Ak chces vyrovnat mierne nerovnosti, na to ti mirelon stacit nebude. Na urcite male vyrovnania sluzia ine podlozky, ktore zaroven maju omnoho lepsie zvukovo a tepelne izolacne vlastnosti. Napr. 6mm Izofloor garantuje vyrovnanie nerovnosti az 4,5mm - ale na to by som sa moc nespoliehal ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahaaa, děkuji tak to jsem byla úplně vedle... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?