Tmavá versus světlá podlaha - plusy a mínusy

Ráda bych znala vaše názory na to, jaká podlaha je lepší z hlediska praktičnosti, elegance ... Do obýváku chceme položit PVC gerflor texline boston dark, což je taková středně hnědá se šedým nádechem. Nechci,aby mi tam byl vidět každé zrnko prachu,ale zdá se mi elegantnější. Jaké máte vy zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@dadik77 pokud nechceš každý druhý den zametat či vysávat tak jedině světlou, tmavou máme v ložnici a nedovedu si představit, že by byla po celým obýváku, je na ní vidět úplně všechno :-D ]-( takže za mě světlou a to všude ;-)
Odpovědět
@dadik77 Tak to by mě také zajímalo, řeším úplně stejnou otázku, tak jsem zvědavá na odpovědi :D
Odpovědět
máme v bytě světlou, hodně světlou a max. spokojenost. Chci do domu stejnou. Myslim, ze se k ni i dobře ladí ostatní.
Odpovědět
Myslela jsem max. spokojenost spojenou s tím, že na ni není (skoro) nic vidět... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
máme šedou s lehkým nádechem do hneda a je super,roli spíš hrajou okna jestli je na ní všechno vidět,jelikož máme velké dveře na terasu a ještě fr.okno tak proti světlu muže být vidět prach ale chystám se na pořádnej parní mop(ještě musim zjistit jakej)a bude to sranda uklizet
Odpovědět
Profilova fotka
V jednom z předchozích bytů jsem měla tmavou a mohla bych bývala uklízet dvakrát denně. V minulém bytě jsme měli dub - celkem světlý a v pohodě na údržbu. Teď mám v domě světloučký javor a ten je rozhodně nejlepší.
Odpovědět
praktičtější je rozhodně světlá.. a na misce vah praktičnost a elegance u mě vede praktičnost... ;-)
Odpovědět
Rozhodně světlou, může být elegantní a jak už padlo, především je praktická :-)
Odpovědět
Profilova fotka
je pěkná ale už dost tmavá, taky pujdeme do pvc
Odpovědět
Syn má v pokojíčku pvc gerflor v barvě NOMA KOLA a prach tam skoro není vidět, vypadá moc pěkně. Podlaha má však docela hluboké drážky, kde se při vytírání zasekávají žmolky apod. a musí se tedy vytírat po vzoru - trochu mě to ze začátku překvapilo, protože jsem předtím všude měla jen téměř hladké podlahy, ale zvykne se.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?