Tmavou nebo světlou podlahu do koupelny?

Vybíráme koupelnu v odstínech béžové/bílé a tmavě hnědé, jakou byste zvolili podlahu?
Odpovědět
Něco mezi. Na světlé je vše vidět a tmavá asi taky není nejlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Světlou máme teď a do domečku už rozhodně ne! na tmavé jsou zase moc vidět zaschlé kapky vody a prach, takže teď budeme mít dole šedivou a nahoře světle hnědou.
Odpovědět
Profilova fotka
dole bílá - hrůůůůza, vše vidět, nahoře bude fialová, tak jsme zvědavá sama :)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych zvolila tu béžovou, ale nějakou jakoby flekatou nebo jak to nazvat. Prostě ne úplně jednobarevnou. Šedou máme doma a je docela dobrá. Ono každá barva má něco dobrého a něco špatného...
Odpovědět
Profilova fotka
dole máme bílou, je to děsný na ůdržbu, už bych si to nedala :-( nahoře máme červenou ta je ok, bez problému :-)
Odpovědět
teď máme bílou a je šílená, předtím jsme měli bílou a takovou mramorovanou zelenou a ta zelená docela šla. V domku budeme mít takovou béžovooranžovou a už teď, když je tam prach a bordel, tak to není tak hrozné. A dole je šedohnědá a také je to v pohodě. Až budeme koupelny dělat nové, budu na to myslet ;-)
Odpovědět
Rozhodne tmavší! Ted máme světle béžovou a je na ní opravdu vidět každý vlas. O spárách ani nemluvě - ty už mají do krémové hodně daleko :-D Takže klidně světlou dlažbu, ale spáry rozhodně tmavší...
Odpovědět
Myslím,že jde taky o velikost koupelny,pokud máte dostatečně velkou,tak i tmavší..ale pokud máte prdítko,tak určitě světlou.Jinak jak je tady psáno,takové ty "šmouhaté" podlahy jsou fajn i ve světlejších tónech...na úklid je asi hrozná světlá,čistě jednobarevná podlaha...
Odpovědět
My máme vybranou černo-bílou a manžel nechtěl černou podlahu, ale nakonec jsem ho ukecala...protože bílou podlahu nechci ani náhodou, to bych jí byla otrokem a to fakt nechci!! Takže za mě určitě tmavou.
Odpovědět
Profilova fotka
Světlou s bílými spárami jsme měli v bytě...děs...bílé spáry jsou bílé tak max. dva týdny, pak zacházejí od mytí, vodního kamene. Teď v baráku máme tmavěhnědé (jakoby žíhané) s tmavými spárami a je to OK.
Odpovědět
jenom tmavou bych asi na podlahu nedávala, je na ní všechno vidět. My máme zelenou, šedé spáry. Není na ní téměř nic vidět, jen když se podívám proti světlu tak akorát zaschlé kapky vody. Známí mají na podlaze v koupelně tmavě hnědou střídavě se smetanovou a vypadá to moc hezky a i čistě :-)
Odpovědět
Mám v koupelně bílou dlažbu, ale ne lesklou a bílou spárovačku. Dlažba OK, ale spárovačka po 9 měsících je před sprchovým koutem zašlá. Není černá nebo nějaká žlutá, prostě mě se zdá, že to není ono :-) Našla jsem nějaký čistič spár /prodávají v Siku .../.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?