Vícevrstvá dřevěná podlaha a teplovodní podlahové vytápění

Hezký den, máte někdo v domečku vícevrstvou dřevěnou podlahu na teplovodním podlahovém vytápění? Jste spokojení/nespokojení? Jakou značku podlah jste volili a šli jste do olejovaného povrchu nebo laku?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme v ložnici a pracovně, topíme první sezónu, problém není. Značka Princparket, olej.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme davat dvouvrstvou od princ parket, je vhodna na podlahove vytapeni. Cetla jsem na ni hodne recenzi, tak snad to bude dobra volba. Budeme ji mit v celem dome, samozrejme krom koupelen, technice... 😉
Odpovědět
@qeszi mate prosim už nějaký propocet ceny? Koukala jsem na nějaké okolo 1000 Kč za m2, ale nevím kolik vyjde další materiál a práce s pokládkou? Díky moc.
Odpovědět
@qeszi Princ Parket máme kousek od nás, tak se tam sjedem asi kouknout. Chtěla bych se ještě zajet podívat do KPP. Je mi jasné, že dřevěná podlaha není na teplovodní podlahové topení úplně ideál, ale dřevo je dřevo....:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme dvouvrstvou od princparket v celém domě, je olejovaná. Jinak vcelku velkou položkou je pak lepidlo na lepení podlahy...
Odpovědět
@catt82 a kolikatou sezonu jiz tuto podlahu mate?jste apokojeni zatim,mate v dome teplo?
Odpovědět
Profilova fotka
@t_makovice necelé 4 roky a na teplotu v domě to nemá vůbec vliv :-D topime na 23 st.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme, trivrstvu, pod dlažbou je samozřejmě teplo cítit víc, ale celkově v pohodě. Lak je lesklý a víc jdou vidět drapance.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?