Vinyl na "click" do kuchyně. Hodně špatný nápad?

Chtěla bych do obývacího pokoje spojeného s kuchyní vinylovou plovoucí podlahu, bud fatraclick, proline, nebo něco takového, prostě ne lepenou. Ale všichni mne odrazují, že do kuchyně mám dát dlažbu. Když mne se to nelíbí, radši bych jednolitou plochu. Myslíte, že budu litovat? Může taková vyteklá myčka nebo lednička podlahu opravdu zničit?
Odpovědět
@wex já ho mam šude včetně kuchyně a jsem spokojená. V bytě mi vytella pračka ma plovoučku a nic se nestalo.... vytřeli jsme to a v pohodě, tak si říkam, že to bude totožné
Odpovědět
@breberka to rada slysim:-) ja si tak rikam, jsme v baraku, takze nikdo z vrchu mne nevytopi. Mycku jsme zvykli poustet, jen kdyz jsme doma, takze pripadnou zavadu zlikviduju hned. Mrazak bude jinde, takze zbyva lednice, muze za dejme tomu 12 hodin nepritomnosti nadelat takovou skodu? To by snad takova louze nebyla...No a drez..leda tam by neco ruplo, ale jaka to je procentualni sance...nez denne stat na tvrde a studene dlazbe a koukat na prechodovy listy?:-)
Odpovědět
@wex strasne se mi libi proline, fatraclick mne v realu dost zklamal. Jinak jo, my ji planujeme vsude
Odpovědět
@chocolatebrown jo tak s lednicí mam taky super zkušenost :-p ....blbci jsme jeli (ještě v bytě) na 7 dní na dovolenou a pro jistotu, aby se nic nestalo jsme shodili jističe.....no debilové.....bohužel se celá lednice s mrazákem odmrazila, takže všude pod voda a ten smrad z masa......běda. Podlaha se ale vůbec nezničila. Jen jsem to musela pořádně několikrát vytřít a díky lištám to nezateklo za, ale ten smrad, když jsme byt otevřeli.
Odpovědět
@breberka vyborna zkusenost:-)))
Odpovědět
Dlazba do Kuchyne se dává i kvůli mechanické vydrži neni to jen o zateceni. Měli jsme v bytě opravdu krásné a drahé lino imitací dřeva. Po roce užívání v něm bylo poměrně hodne vrypu, direk apod. Proste cokoliv nam na nej spadlo bylo zaznamenáno. U lina velký problem u click systému menší ale porad problem.
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka Ahoj, mohla bych se prosim zeptat, jake znacky mate vinyl? Dekuji.
Odpovědět
@breberka Takhle mi odmrazili lednici idioti ve starém činžáku v pronajatém bytě. Nastěhovali se tam nově a na chodbě zapínali světlo místo vypínačem, mým elektroměrem. Pravidelně v 5 ráno, to jsem je ani nestačila chytnout, protože než jsem vylezla z postele byli fuč.. Vždycky mě jen probudilo to klikání a vypínání elektřiny. Bohužel jednou cvakali tak dlouho, až ji vypnuli a já jsem byla zrovna 2 dny na služebce. Veškeré drahé maso nově koupené a drahé sýry na vyhazov. Ale podlaha vydržela. @wex Doma nám vytekla myčka na plovoučku 2x a nestalo se jí nic. Nesmí to tam stát týden samozřejmě.
Odpovědět
@sammaelka my máme od firmy Tilo a jsem spokojená. Na to, že ji kluci dávaji dost zabrat, tak je i po 2,5 roce pěkná. Stačí ji ošetřit a je jako nová :-)
Odpovědět
@kofinka tak to byli asi hodně šikovní nájemníci :-p, děs
Odpovědět
Profilova fotka
V podnájmu jsme měli v kuchyni plovoučku a byla v pohodě i po 4 letech používání, kdy ti prostě občas něco vyteče, na podlahu se často nacáká voda atd. Teď v našem bytě jsme volili do kuchyňské části vinyl, sice lepený, ale to máš fuk. Nevidím problém ani v jednom, já osobně taky nechtěla dlažbu (je studená, jsou tam spáry a evokuje mi chodbu nebo koupelnu).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Úplně v pohodě. Máme v kuchyni vinyl od Gerfloru a je prakticky nezničitelný. Už přežil pády všeho možného a pořád je jako nová.
Odpovědět
Článek se načítá
Vinyl od Adore Regent je určený i do koupelny, takže do kuchyně úplně v pohodě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?