Vinyl po letech

Zdravím, jak vypadá Vaše vinylová podlaha po pár letech bydlení? Už jsem byla rozhodnuta pro jednu značku a našla jsem recenzi kde psala paní, že mají po třech letech škrábance. Tak mě zajímá, jestli je to normální u všech vinylů, nebo záleží na konkrétní značce. Prodejce mi tvrdil, že jsou na tom vesměs stejně a ať si vyberu podle dekoru který se mi líbí. Napište mi prosím jakou máte značku, jak dlouho bydlíte a jestli jste spokojeni. Moc děkuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Fatra Thermofix lepený vinyl,dekor dub bělený 3 roky.Škřábanců je dost hlavně pod židlemi,od kovových hraček a asi i od vysavače,když se tam kousne kamínek.Jde to vidět hlavně proti slunci pod úhlem ale neřeším to,jsou horší věci.Myslím,že to bude s ostatními značkami podobné.
Odpovědět
Čekal jsem za ty peníze vyšší odolnost, ale po 2 letech z toho nejsem nadšen. Škrábance jsou, ale nejsou naštěstí moc vidět. Po nohou sedačky se udělala boule. Někde jsem zaznamenal mírnou hranu mezi jednotlivými kusy, což může dělat problém do budoucna.
Odpovědět
Vinyl od quickstep po 4 letech naprosto Ok, rozhodně menší degradace než u podobně staré dřevěné (ne-masív)
Odpovědět
Fatra thermofix a po 4 letech vim asi o jednom skrabanci...takzr bud jsem tak slepa a nebo to neni videt a nrbo tam fakt nejsou😄 (to o cem vim, je od krabice v detskym pokoji, ktera nema zespod semisky a soupe se mnohdy po drobkach atd..)
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna včera jsme se byli dívat na podlahy od Quick Stepu, jsou sice dražší, ale slyšeli jsme na nich jen samou chválu. Ještě něž jsme začali stavět, tak jsme věděli, že jí chceme i kvůli jejich každoroční akci -20% v květnu. Včera nás paní potěšila a říkala, že už akce běží. 🙂 Na příští víkend si budeme půjčovat vzorky domů..
Odpovědět
@martin_s mohu se zeptat jakou máte značku?
Odpovědět
Lepený vinyl po 3 letech úplně jak nový, a to ho fakt nešetříme, děti, pes.
Odpovědět
Máme značku FLOOR FOREVER
Odpovědět
Máme tři roky lepený vinyl od značky Wineo. Byl teda dražší, pár škrábanců má od začátku kdy se stěhovalo, ale nic hrozného. Dávají mu zabrat dvě malé děti, zvířata ,občas chodíme v botech ,syn projede na kole, denně vysávám atd . Jako jsem z něj nadšená, ani pod těžkým kovovým stolem nic není vidět. Mohu tedy jen a jen doporučit.
Odpovědět
Mame Quick step 4 roky, nejake vady uz ma, hlavne pod kuchynskym stolem od zidli, ale jinak vypada porad mnohem lip nez po stejne dobe obycejna plovoucka co jsme meli driv. Nicmene do kuchyne uz bych asi nedala, neni tak odolny jako dlazba a navic ten lehce strukturovany povrch nelze dokonale vytrit.
Odpovědět
@michellejm Fatra RS-Click. Když jsem ukazoval prodejci tu bouli, tak to prý ještě neviděl, prý se musel vinyl odtrhnout od podkladu.
Odpovědět
Někdo zkušenost s Amtica first?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?