Vinylová podlaha od značky IVC Spirit - máte někdo?

Dobrý den, máte někdo tuto značku vinylu? Rozhodujeme mezde dekory grey a beige oak, nemáte foto podlahy v reálu? Děkuji
Odpovědět
Nikdo nemáte zkušenosti s touto značkou???
Odpovědět
My o ní uvažovali, nad beige oak. ale pak jsme k ní zkoušeli dávat různé vzorky od truhlářa a ta podlaha má prostě zelený nádech. Vedle jiných dekorů si nemůžu pomoct, ale působila zeleně.Takže jse ji nevzali. Šedou nevím, tu jsme nechtěli, takže ani nijak nezkoumali.
Odpovědět
@martinape díky za odpověď. Nám se ta beige taky nějak nezdá, už jsme ji zavrhli a chceme šedou, bude se nám lépe hodit do interiéru. Ted mám tedy obavy, aby i ta šedá neměla nějaký nechtěný nádech. Byli jsme v Brně v Supellexu a tam mají jen od každé podlahy pás, takže naživo jsme ji celou neměli kde možnost vidět.
Odpovědět
My taky viděli jen pás a to se nám líbila. Má to hezkou povrchovou strukturu. Chtěla jsem ale vidět větší kus, to nikde není možnost, tak jsem si jeden balík objednala. A když jsme to složili, tka prostě zelený. A vůbec to neladilo s žádným dekorem na nábytek, měla jsem tu vzorkovník od eggeru. Tu šedou opravdu neporadím, tu jsme nijak nezkoumali. Zkuste si kzít ten truhlářskej vzorkovník, z čeho předpokládáte nábytek a ještě to porovnejte u sebe, jeslti se to nebude tlouct.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?