Vyschnuti anhydridu- tepelné čerpadlo

Profilova fotka
Dobrý den všem. Mám dotaz ohledně vyschnutí anhydridu.. Budeme mít podlahové topení a topit budeme tepelným čerpadlem, které by mělo být ale nainstalováno až na hotovou podlahu. Otázka je, jak se to dělá když k vyschnutí budeme potřebovat, aby topení topilo, ale zároveň ho nebudeme mít jak připojit na tepelné čerpadlo. Podlahář nám tvrdí, že si musíme někde nejlépe půjčit elektrokotel, který se napojí do doby, než anhydrid vyschne.. Má někdo nějaké jiné řešení?? Děkuji moc za případné odpovědi.
Odpovědět
@katerina88s netopit vůbec, větrat a chvíli počkat.
Odpovědět
@katerina88s Přesně to samé jsem řešil. Půjčil jsem vysoušeč. Zabednil technickou. A vysoušel. Pak udělal polyuretanovou podlahu v technické. A v pondělí mi budou dávat tepelko. Vysoušel jsem to ale dost dlouho. Vlhkost byla měřená technologem s Cemexu. Mám anhydrit. 0,7 %. Pak začnu hned topit a udělá se nivelace...
Odpovědět
Možností je víc. Nejpomalejší a nejnákladnější je půjčit vysoušeč, zabednit a do toho párkrát denně vyvětrat a vyprázdnit vysoušeče. Druhá možnost je zapůjčení plynového nebo naftového torpéda zda li má nějaký známý, na pár hodin vytopit a zas větrat. Nejlevnějším řešením je sehnat petry a ládovat a topit dřevem a k tomu větrat. Jestliže máte vývod na digestoř a bungalov. My jsme týden po vylití položili dlažbu v technický a nainstalovali čerpadlo. Měsíc topili a hodně větrali, k tomu ze začátku vysoušeče pár dní. Za měsíc jsme měli vysušeno. Ale hodně nám přálo počasí a sousedi nám několikrát přes den dělali průvan.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?