Cena zasíťování pozemku

Profilova fotka
Dobrý den, máme možnost koupit pozemek, který je bez sítí. Jedná se o kus pole 1700m2. Na kolik Vás vyšla přípojka elektriky, vrt studny, septik (jímka)? Díky za odpověď.
Odpovědět
Tak to vám asi nikdo neodpoví. Záleží z jaké vzdálenosti se budete připojovat (elektřina případně i plyn). Každý metr tvrdě zaplatíte. Studna - záleží na hloubce vrtu, můžete mít vodu v 15ti metrech, ale taky ve 40ti. Metr cca 800.-Kč (když je to levné) jinak i více, a dál projekt, stavební povolení na studnu, čerpadlo, tlaková nádoba a rozvody. Můžete mít studnu za cca 50tis. ale taky za 90tis. Hodně záleží na čerpadle ,tady nešetřete - vymstí se vám to, kvalitní čerpadlo od 8000 výš. My pořizovali čerpadlo za cca 11 000.- . Celkem nás studna stála 86 000.-, vrt do 48m. Septik, opět záleží na konstrukci (nejlépe plastová jímka) a velikosti. Čím menší, tím víc budete potřebovat vyvážku a to je dost drahé a občas máte smrad (někdy zrovna když si dáváte odpolední kafíčko na terase). Zvážit, jestli by se nevyplatilo raději napojit na místní kanalizaci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Dobrý den. Chci koupit menší nezasíťovaný pozemek v Kutné Hoře. Sítě jsou na hranici pozemku. Na pozemek je přivedena pouze voda. Dokázal byste někdo odhadnout alespoň přibližnou cenu zasíťování pozemku o rozloze cca 500m2? Nikde se nemůžu dopátrat alespoň přibližné částky za tyto úkony. Mockrát děkuji za odpovědi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?