Cenová mapa - pozemky

Profilova fotka
Máme vyhlédnutý pozemek a rádi bychom se pustili do jednání o jeho koupi. Rádi bychom trochu zatlačili na cenu a proto hledáme cenovou mapu,která by nám mohla trochu přiblížit, v jaké cenové hladině je "náš" pozemek. Poradíte? Existuje vůbec něco takového? Zatím nacházím mapy pouze pro domy a byty.
Odpovědět
Ake mesto?
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli něco takovýho existuje nevím, ale my jsme na prohlídku pozemku vzali s sebou architekta a ten vypočítaval negativa snižující cenu - jsou to věci, co nás by nenapadli. Navrhli jsme drze cenu o půl milionu nižší, než byla požadovaná, na to podle očekávání nepřistoupil, střetli jsme se v půlce. Což považuju za úspěch :) A jinak, mrkla bych na ostatní inzeráty, ono se dá docela dobře určit, za kolik se pozemky v daný lokalitě prodávají..
Odpovědět
Profilova fotka
@trnkabrnka1 Je to malá obec Brno-venkov.
Odpovědět
Profilova fotka
@an3tka Pozemky kolem mají cenu nižší, nicméně tadyten má zase výhody, které jiné nemají - výhled, klid.... Na druhou stranu tam třeba není plyn, což na ostatních pozemcích je.
Odpovědět
skus toto. http://gis.brno.cz/flex/flexviewer/in... osobne neviem ci male dedinky si robia cenove mapy.
Odpovědět
Profilova fotka
chce to vypočítat všechny negativa, od toho, že tam jsou stromy, na který budete muset mít povolení na vykácení až po nevím co.. a nasadit hodně nízkou cenu, nahoru se dá jít vždycky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@an3tka Práve tam nic takového není. jediné negativum je, že tam nebude plyn a elektřina podle všeho nevede pod zemí, ale je na sloupech (na druhé straně příjezdové cesty). Pozemek je jižně orientovaný v mírném svahu směrem k jihu, na kopci s úžasným výhledem. Jenže cena je minimálně o třetinu vyšší, než jsou pozemky v okolí. Tak snad se podaří.
Odpovědět
anet ma pravdu, tiez patram po vykaceni atd. Ak sa ti nechce patrat povedz si kolko si ochotna za to dat tak aby to bolo prijemne. Ked som nasla lokalitu kde a mi paci, a tam chcem byvat, povedala som si ze si najdem pozemok xm2 za xpenazi. Potom som zacala patrat a setci si tukali na celo ze to nemam sancu. Ale drz palce, zda sa ze sanca sa nasla :D Mozno ho treba odlesnit, ale zase na druhej strane budem mat na pozemku rovno dve dospele rodiace ceresne sladke ako med. :-D
Odpovědět
No, s pozemkami v okoli Brna je vseobecne problem. Je ich malo. Tak aby sa nestalo, ze ten pozemok kupi niekto iny :) Su predavajuci - ludia/developeri, ktori sa nikam neponahlaju a s predajom maju cas. Cize skor ci neskor to vzdy predaju aj bez zlavy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?