Co si myslíte o tomto pozemku?

Profilova fotka
Co si myslíte o ceně pozemků okolo 10 km v okolí Plzně? Máme možnost koupě pozemku okolo 700 m2 s cenou 743 Kč za m2 bez DPH. Tento pozemek se nachází u komunikace při vjezdu do polí (vzniká nový projekt) + v těsném okolí tohoto pozemku se nachází trafo stanice pro místní obec. Pozemky v okolí parcely se běžně pohybují přes 1 000 Kč za m2 bez DPH. Město je plně vybavené (škola, lékař, mhd, potraviny, ...). Hledali jsme v čem může být háček, protože to prodává stejný majitel. Myslíte, že tato cena může být ponížena vzhledem k výše uvedeným okolnostem? Nemáte zkušenost, že by šla tato trafo stanice na požádání přemístit?
Odpovědět
Ta cena bude nižší z důvodů toho, že Vám tam kolem bude pak každý jezdit a navíc trafostanice obvykle hučí - což je opravdu otravné a navíc elektromagnetické vlnění hned u baráku také není pro zdraví to nejlepší. Přemístění trafostanice na požádání mě celkem pobavilo.. Já bych do toho nešel ani za poloviční cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@rimmer O tom přemístění mě říkala kolegyně, že o to žádala nějaká její kamarádka a prý ji vyhověli. Tak nevím...asi do toho zatím nepůjdeme, i když nám to přišlo zpočátku hodně zajímavé, až tedy na tu trafostanici ta mě tedy vadí hodně.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivuskaa teoreticky je možné ji přemístit, ale pokud to není akce dodavatele elektřiny musí si ji investor zaplatit. U nás to pro rozvojovou lokalitu platila obec.
Odpovědět
@ivuskaa A jak je ta stanice velká? Je to jen takový ten širší sloup se skříní? Jestli ano, tak to mají rodiče v rohu zahrady (1 200 m2) a to vrnění je slyšet tak max. do 2 m od toho sloupu. Nikdy nám tam nepřekážela.
Odpovědět
@noemi77 TS pro místní obec bude asi větší :-D její přemístění je nemožné, to nikdo nezaplatí, jaký by k tomu měl být důvod? hygienické limity? pak se tam prostě nesmí stavět nebo stavět tak aby hygienické limity v chráněném prostředí byli splněny...
Odpovědět
Trafo stanici ti nikdo na požádání asi nepřemístí :-D. Osobně bych se rozhodovala podle toho, jestli ta stanice vypadá jako ta na obrázku 1 a 2 nebo jako obrázek 3 :-D. Jinak jsem vyrostla v obci, kde na konci naší ulice jedna stanice byla a nikdy mi nepřišlo, že by mě nějaka rozčilovala. Předpokládám, že pokud to máte mít za plotem, vliv na cenu by to mít mohlo, ale doptala bych se přímo majitele.
Odpovědět
Ja bych do toho nesla.Vice nez trafo by mi vadili ty kamiony (o ulici nize jezdi dost casto a sousedum se trese skoro cely dum) a pak to pole - vite,co na nem budou pestovat?Nezapomente,ze se pak take na polich hnoji a strika a v lete,kdyz je hezky bys.byla doma,abys to nemusela "vonet"
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, bydlíme v Plzni a taky jsme ve fázi shánění vhodného pozemku za rozumnou cenu. Příčí se mi koupě pozemku od developerů, kteří chtějí za pozemky vysoké ceny (okolo 2000/m). Takže sháníme sami, ale je to těžké. Sama bych do takového místa nešla - hluk, auta. My se teď díváme po pozemcích se starší stavbou k demolici, ale v dobrém místě. Podle mě je nejdůležitější, kde ten pozemek je. Nedávno jsme uvažovali o koupi pozemku taky cca 10 km od Plzně, ale po zjištění, že z obou stran jsou ve vzdálenosti 400m továrny jsme do toho nešli. Držím palce.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinnna foto 3 @linee to pole by mě štvalo také, ale výstavba na něm má pokračovat - etapa 2 a 3 se má teprve stavět. @aaaa15 tohle je právě od developerů a už i zasíťované. Je to u lesa v nové zástavbové čtvrti, takže auta tam jezdí minimálně a to za účelem domů. U hlavní silnice to není.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?