El. pilir - zasuvkova skrin na antonicku

ahoj, kdyz jste resili elektromerny pilir u antonicka, nechavali jste si delat tu zasuvkovou skrin, co ma zasuvky i vzadu? nebo bez? ma to nejake nevyhody? Diky predem za reakce 🙂
Odpovědět
@bery3 ahoj právě teď sme to vyrešili. Vyhnul sem se stavebnímu sloupků a rovnou nechal udělat už ten finální. Ale jelikož bych musel stejně kupovat nějakou skříň na stavbu tak sme se rozhodli a koupili přípojku z 1 zásuvkou na 380 a z 2 na 220. Je to na zámek takže i v budoucnu jak se bude potřebovat tak budeme mít Elektrinu v předu. Ale záleží urcite jak daleko bude dum od slupku. My ho máme cca 13 m od hranice takže v pohodě. Výhoda aspoň podle mě ušetřís za poplatek za stavební přípojku kterou stejně pak zrusis. Nevýhoda musíš realizovat přípojku hooodne dopředu trvalo to skoro rok než to čez postavil. (Naštesti sme mezi tím brali po domluvě El. od souseda na stavbu zakladovky.) Předali to firmě a ta to pořád odkladala. Ale teď ve středu přijede elektrikář osadi elek.skrin udělá revizi a hurá pro hodiny a smlouvu než přijedou tesari a budou stavět.
Odpovědět
Také jsem to řešil - na zadní straně elektroměrového rozvaděče - sloupku, který je umístěn na hranici pozemku, máme umístěnou "Skříň ACQUA 3656 zásuvková" - jsou tam dvě zásuvky 230V a jedna 400V s vlastním jištěním. Tuto jsem tam nechal dát pro potřeby stavby, až bude stavba ukončena - je možné tuto skříňku zdemontovat, otvor v zadní stěně zaslepit a tu skříňku umístit třeba do garáže ( nebo ji tam samozřejmě nechat ), ale budu volit tu první variantu, garáž bude hned vedle sloupku.
Odpovědět
Dekuji za reakce. A kolik stoji, prosim, prace elektrikare-pripojeni, vykopani atd tohoto rozvadece k antonicku?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?