Hledám malý pozemek cca 500 m2 rovina Praha východ

Profilova fotka
Dobry večer, Mam prosbu o radu. Hladame menší stavebny pozemok Praha vychod a rada by som vas názor akú lokalitu si zvoliť. Hladame oblasť, medzi mladými ľudmi, kedže dcérka ma 8 rokov. Občianska vybavenosť je nutná, kedže teraz bývame len 7 km od Bratislavy, kde je v obci vsetko. Dakujem vopred :-) Pomôžete?
Odpovědět
Záleží na Vašich finančních možnostech. Práci budete mít oba v Praze a budete jezdit autem nebo chcete mít možnost dobré dostupnosti MHD a vlaku?
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží i dost na tom, jestli se do Prahy do práce chcete dopravovat autem nebo MHD. Zrovna taky hledáme v lokalitě Praha východ. Některé pozemky jsou sice pěkné, ale doprava MHD buď s přestupem a na 1,5 hod. anebo autem, kde se zařadíš do fronty každé ráno a stojíš až do Prahy. Např. oblast Říčan a Uhříněvsi je na to přímo katastrofální. Takže u nás se to nakonec ustálilo někdo v oblasti Č.Brod, Nymburk a okolí, kde je dostupnost vlakem.
Odpovědět
Ahoj, my jsme zrovna koupili pozemek v Odolené Vodě, volné pozemky tam ještě jsou:-) Dostupnost do Prahy je autobusem, který jezdí skoro pořád a cesta trvá 25 min na metro. Autem je to do Letňan 10 min. Občanská vybavenost tam je včetně základní školy.
Odpovědět
Odolena voda ano,ale bacha,driv nebo pozdeji tam bude to druhy prazsky letiste :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj, my sme hladali pozemok cca rok, nase patranie sa skoncilo len pred mesiacom :) hladali sme na Prahe - vychod, ale skor tu cast okolo Rican. Napis trosku viac o tom aku mate predstavu,aj cenovu aj kde budete robit trosku presnejsie. Alebo sa ozvi sukromne, mozme to prebrat.
Odpovědět
no to my by sme radi tiez nieco ruzumne nasli, take okolo 500m2, ale aj cenovo rozumne...orientujeme sa tak smerom Kladno..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?