Je realné sehnat pozemek Praha-Východ za 4.000,Kč/m2?

Je reálné hledat pozemek Praha východ 30km od prahy max. za cca 4.000/m2? Nebo jsem naivní a ceny jsou jinde? Klánovice napr. a okolí? Nebo pozemky nejsou?
Odpovědět
Profilova fotka
Klánovice jsou Praha a v Klánovicích to je obvykle minimálně za 7.000 za metr. V okrese Praha - východ to ale bude v pohodě, asi jen Říčany budou nad hranicí 4.000
Odpovědět
@trnkabrnka1 tak nejlépe vám na to odpoví momentální nabídka na srealitach... Klanovice určitě ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Klánovice nejsou 30km od Prahy ;-) Jinak pozemky 30km od Prahy na východ stojí kolem 1000/m2, podle vybavenosti obce a sítí cena samozřejmě roste
Odpovědět
Dají se sehnat ,jen ne vždy se pozemek objeví na sreality. My jsme teda 25min od Černého mostu a ceny pozemků jsou kolem 2tis za m2 a blíž k Praze se dají pořídit do 4zis ,ovšem často jsou ty pozemky větší a tudíž výsledná cena vysoká. Najít vhodný pozemek chce čas a trpělivost.
Odpovědět
Profilova fotka
Klánovice klidne i 10 tis za metr a nedovolí dělit pozemky. Navíc Klanovice jsou Praha a ne 30 km od Prahy. Tam je cena podle toho jestli je to městečko nebo malá vesnička daleko od dálnice různé.
Odpovědět
Tak Klánovice a Újezd asi nic :(, a a co napr. Úvaly? Jsou pri lese, bude to levnejsi kdyz je to dal? Jenom tam nic nevidim co by bylo kolem 500-800m. Resp. vsechno s domem (pozemek mini)a my radeji jenom pozemek.
Odpovědět
Profilova fotka
Úvaly do 4tis/m seženete úplně v pohodě. Jen tam asi už není moc volných pozemků a jsou velký, takže i tak to bude za pár milionů
Odpovědět
dik sa pomoc, je to tezke. pozemky uz nejak nejsou. :( a ceny se meni kazdy den mam pocit.
Odpovědět
No, je to těžké. Taky jsme si tím prošli :-| Zkuste si vytipovat lokalitu, kde byste opravdu chtěli bydlet a sledujte to nebo si vyzkoušíte konkrétní volné pozemky a zkuste oslovit majitele na přímo. Tak se podařilo koupit pozemek nám :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?