Kadibudka a povolení

Dobrý den, mám prosím vás dotaz ohledně kadibudky. Na zahradě jsme si postavili kadibudku, neboť budeme příští rok stavět dům. Je tam vykopaná normální díra do země. Zatím nepoužita. Před pár dny, mi příšlo ze stavebního úřadu, že sousedovi tato budka vadí a příjde na mě kontrola ze stavebního úřadu. Důvod byl, že je budka postavena blízko vodoteče a že tam má soused v blízkosti dům a skleník a není si jíst zdali fekalie při prudším děsti nepůjdou k němu na zahradu. (přitom tam žádný vodoteče není, a skleník má 6m za kadibudkovou). Je to dosti problémový pán. Tudíž se ptám, ať při kontrole nemám žádné problémy, co mám udělat proto aby ta kontrola proběhla v pořádku. Stačí jen obyč díra a nebo tam musí být nějaká plastová nádoba, a co nějaká desinfekce nebo něco až se tam bude "trůnit" jak to ekologicky zlikvidovat. Chci mít prostě jistotu, že já jsem nepochybila a ten soused na mě v tomhle směru nemůže. Nemáte s tím někdo zkušenost? Popřípadě kam se obrátit. Děkuji mockrát za radu.
Odpovědět
mna by tiez zaujimala odpoved.
Odpovědět
Mě by zase zajímalo, jak soused ví, že v kadibudce máte vykopanou díru. Co kdybyste tam např. měli chemické WC. Jinak se suchým WC zkušenost nemám, na stavbu jsme pořídili právě radši chemické.
Odpovědět
@teron protoze to videl jak to kopem. :( chemicke wc? A to :-( A to date do te kadibudky jo?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucianap je smutné, že se to s vámi nesnažil nějak projednat a rovnou udání na SÚ :-( Pořidte chemciké wc a máte pokoj. Určo lepší než nějaká pokuta.
Odpovědět
Právě jsem to u někoho viděla v galerii, zvenku kadibudka, uvnitř plasové WC. Investice je to kolem 2 tisíc, což se dá. Bohužel si se sousedem asi dost užijete, jestli vás bude udávat pokaždé, když si něco vymyslí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli pak ten soused má taky vše dle norem...?
Odpovědět
@zuzana_ka to vite ze nema, a nahlaseny uz je taky. My se nenechame. Jinak diky za tipy, musime sehnat chemicke wc.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucianap chcete to jen pro sebe? Nás kamarád varoval, že když si to dáme na stavbu i pro ostatní dělníky (co se jich na stavbě vystřídá) budeme to třeba ikaždý týden muset vyvážet, a to už se pak trošku prodraží, ještě si to zjistěte. My máme naštěstí už na pozemku kanalizaci a vodu tak na jaře wc napojíme...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?