Kolik by stál m2 nezasíťovaného pozemku k bydlení?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik by stál metr čtverečný nezasíťovaného pozemku určeného pro bydlení (sítě jsou na okraji pozemku, nyní pole). Když se v dané lokalitě cena kompletně zasíťovaného pozemku připraveného ke stavbě od developera pohybuje okole 700 Kč za metr čtverečný. Zajímá mě jaký bývá většinou cenový rozdíl (poměr) mezi zasíťovaným a nezasíťovaným pozemkem. Samozřejmě vím, že se to může lišit, že závisí na plno dalších faktorech a skutečnostech, ale chci si vytvořit hrubou představu o cenách. Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
No tak podle mě to paušálně říct nemůžeš, ale pokud bychom mluvili a pozemku, který je v územním plánu uveden jako pozemek pro bydlení a sítě jsou na hranici pozemku, tak tam moc velký rozdíl nebude (dejme tomu, že by mohl být třeba za 500/m).. Ale to záleží samozřejmě na mnoha dalších faktorech.
Odpovědět
Profilova fotka
@martinaaah my koupili nezasíťovaný pozemek (sítě však v do 10m od hranice pozemku) na okraji centra menšího města za 1000 Kč/m2
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Prosím, kolik by jste dali za m2 za pozemek, který není zasíťovaný, ale je jeden z posledních v obci. Nachází se ve středu obce. Obec je cca 15km od města, v obci je školka, restaurace, pizzerie, sauna, bazén, bowling, malý obchod.
Odpovědět
Bydlíme v podobné vesnici (10-15km od města, školka, škola, obchody, hospody, služby,..) a dali jsme za m2 200 Kč (síťě na kraji pozemku). Zasíťované pozemky prodávané obcí nebo realitkou jsou tu za 350-450 Kč/m2.
Odpovědět
bydlíme v městysu, kterej má 1500 obyvatel. máme tu všechno, doktory, školu, školku, obchody, lékárnu, nájezd na dálnici, větší město 10ks a Jihlavu 25km... líbí se nám tu, protože je to pořád tak trochu vesnice a do většího města kousek... dali jsme 210kč za m2 za nezasíťovanej pozemek. obec prodává zasiťovaný kolem 450kč... @adula000
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?