Koupi pozemku jen s elektrikou

ahoj Je nam nabizen krasny rovny pozemek u ktereho je jen elektrika zajimalo by me na kolik takový pozemek vyjde .Nechtela bych si koupit trvaly travnaty porost za hrozny penize :( dekuju za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to takhle určitě nejde říct. Není dána cena za pozemek podle toho, co tam je přivedené, ale hlavně kde to je. Jestli je to teda stavební pozemek, tak si spíš projdi realitky, za kolik se u vás pozemky prodávají a podle toho se rozhoduj. Ale samozřejmě si k ceně pozemku připočti cenu studny a čističky, pokud tam nemáte vodu a kanalizaci. :-)
Odpovědět
No hlavně si zjisti jestli je v zástavbovém plánu obce, tušíš jestli se tam dá stavět, popřípadě, jaké je % zastavitelnosti ve vaší lokalitě (kolik plochy z celkové výměry parcely může být zastavěno - řeknou na SÚ).
Odpovědět
na tomto pozemku se stavet da o jakou ale celkovou vyměru jde nevim takze se musim zeptat :) tady v teto lokalite se pozemek zasitovany pohybujou kolem 600 za m2 ale vetsinou je svazity i kdyz na jih... tento zase nabizeli 500m2 coz mi prijde dost za to ze o kus dal by byl skoro za stejnou cenu a nabidli nam jednat o cene tak proto se ptam :) jinak moc dekuji za rady urcite se tam dojdu zepttat :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?