Natažení provázku na pozemku před nákresem zastavovacího plánu

Ahoj, možná budu mít zvláštní dotaz, ale chtěl jsem se zeptat. Předtím než jsme zadali projektantovi, aby Vám nakreslil zastavovací plán zkusili jste si na pozemku natáhnout provázky na kolíky a vyznačit, kde bude stát dům, garáž, apod. kvůli lepší představě o tom, jak to bude v reálu vypadat? Nebo jste to jen dali na papír a projektant Vám to nakreslil? Díky všem za reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrdor osazeni domu na pozemek nam delal architekt. Vcetne 3D modelu a umisteni na google earth. Sami jsme mu nerikali, kam to ma dat. Ale byl to individualni projekt takze tam se pocitalo s tim, ze dum umisti tak, aby vyhovoval nasemu stylu bydleni.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrdor vykolikoval jsem si dum na louce kvuli predstave o velikosti (je to ale na nic, stejne to cloveku prijede hrozne maly) a kdyz to postavi je to mnohem vetsi umisteni domu jsem mel jednoduche v miste toho puvodniho co jsme boural
Odpovědět
Profilova fotka
@petrdor Pokud máš individuální projekt, tak bych asi raději architektovi řekl svoje potřeby. Tedy musíte se nad nimi doma zamyslet a popsat je. To co napsal ´´ geodett ´´´je svatá pravda. Na papíře to vypadá velké, když se staví tak malé a ve finále je to tak akorát. Osobně doporučuji si změřit současné místnosti kde bydlíš. Aby jsi věděl co ve skutečnosti jsi schopen dostat do místnosti 12m2. Většinou se podceňují z hlediska velikosti: technické místnosti, koupelny a skladovací prostory. Já jsem třeba svůj projekt ´´ propral ´´ skrz fóra o bydlení a s kolegy co už v domě bydlí. Názory jsem vytřídil, použil must & like a projekt upravil. No a pak ještě jednou... Nicméně co člověk to názor a ve finále to bude stejně jenom na tobě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?