Nechcete někdo s námi napůl koupit pozemek? Praha

Profilova fotka
Hezký den, nemůžeme sehnat cenově pozemek v lokalitě Praha- Dolní Břežany, Lhota, Ohrobec, Zvole do 1,5mil. Stačilo by nám málo, barák by měl zast. plochu 58m2 takže od 300m2 a více. Našli jsme pěkné zasíťované pozemky, ale pro nás zbytečně velké a hlavně už přes naší cenovou hranici.. Tak nás napadlo, jestli také někdo neshání a nechtěl s námi koupit pozemek a pak si ho napůl (nebo podle dohody) rozdělit :-) ?
Odpovědět
@rowan @rowan .Máte ještě zájem o koupi pozemku?
Odpovědět
Profilova fotka
@skopik Už jsme sehnali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rowan sehnali.jste pozemek nebo zájemce na rozdělení, máme stejný problém...
Odpovědět
Profilova fotka
Vím o pozemku...:-) Zájemce bohužel nejsem...
Odpovědět
Ty pozemky jsou tak velké, protože nejspíš obec má takové regulativy. Takže kdybyste koupili pozemek, rozdělili napůl, tak byste taky nemuseli postavit vůbec nic, protože byste nedostali povolení. Si myslím. Nejdřív bych se tedy vůbec zeptala , jaké jsou místní regulativy.Třeba u nás je nejmenší výměra pozemku na stavbu RD 8OOm2.
Odpovědět
Profilova fotka
@heryna jojo proto jsme to nakonec zavrhy a hledáme rovnou pozemek @aliciane tak můžeš dát tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to ale na S od Prahy, tam nejsou pozemky tak drahé a dostupnost do centra lepší, než z J nebo celkově od D1. http://www.bezrealitky.cz/nemovitosti... Inzerát je aktivní... je tam kontakt na přímého majitele...
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g sehnali jsme pozemek :-) malý a cenově dostupný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rowan tak to je super, kéž bychom měli také štěstí brzo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aliciane nejde mi to :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g neboj, určitě budete ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj-dobry den. Prave som sa zaregistrovala, pretoze mi napadlo, ze by sme tu mohli najst "spriaznenu rodinu" na kupu pozemku v Prahe. Radi by sme kupili nieco na Prahe 4 alebo 10 (Kunratice, Lhotka, Libus, Pisnice, Strasnice, Michle, Krc, Pankrac, Nusle, Vrsovice), cenoo do 4 mil. Chceme maly pozemok - resp. sa o vacsi pozemok radi podelime s niekym ci uz ako 2 solitery alebo dvojdom. Lokality, ktore sa nam pacia najviac (Kunratice, Lhotka) su sialene predrazene, resp. su tam velke parcely (Kunratice). Nebranime sa ani inej casti Prahy, ale s dobrou dopravnou dostupnostou (mimo Prahu nechceme - to uz sme si vyskusali, takze ani Praha Vychod ani Zapad pre nas nie su lakave). Nasli sme pozemok v Pisnici, teraz jedname o jeho moznom rozdeleni na 2 samostatne pozemky, alebo na moznost postavit dvojdomek. Ak by sme v tychto mestskych castiach nenasli pozemok, isli by sme aj do starsieho domku/dvojdomku. Neviete o niekom, kto by riesil podobny problem, pripadne neviete o pozemku alebo starsom dome k rekonstrukcii v Prahe?
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@brufinka12 Dobrý den, chci se jen zeptat, jestli už jste našli nebo stále hledáte. My jsme se po pozemcích také začali rozhlížet, ale není toho moc v naší cenové relaci, takže také zvažujeme koupi pozemku na stavbu dvoujdomku.
Odpovědět
No, mame teraz vybratý v cernosicich. Už som stratila nádej nájsť niečo rozumne v Prahe.
Odpovědět
@brufinka12 Já právě také ztrácím naději, že něco najdeme. Řešíte to na stavbu dvojdomku nebo na samostatně stojící dům? My ten dvojdomek vidíme jako jedinou variantu, abychom mohli zůstat Praze co nejblíže a ušetřili trochu i náklady na stavbu domu. Cenově jsme na tom stejně 4mil. max za pozemek. Ideálně kolem 1000m2 a pokud nepůjde rozdělit na dva, což většinou nejde, tak to postavit jako jeden dům s dvěmi bytovými jednotkami. Pokud byste měli zájem, můžeme se sejít a prodiskutovat možnosti.
Odpovědět
@xbusa100 také jsme zoufalí, 4mil za pozemek 1000m2 v Praze je nereálné, pozemky co za něco stojí kolem 600m2 jsou za 5-6mil běžná cena
Odpovědět
@iveta_89 A nezvažujete to také řešit koupí pozemku s někým a tam postavit společně dvojdomek? Já to vidím jako celkem přijatelnou variantu, která by nám ušetřila nějaký ten milion a vysněný baráček bychom i tak měli. Vše je o kompromisech, my čím víc hledáme, tím více snižujeme nároky. Je to bída s těmi pozemky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@xbusa100 Prave sme podpisali kupnu zmluvu - je to samostatny pozemok so starym RD, ktory budeme demolovat. Ma cca 650m.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?