Očista pozemku od negativní energie

Profilova fotka
Dobrý den, bylo mi doporučeno, nechat si očistit pozemek před výstavbou od negativní energie atd... Údajně můžou mít špatné energetické proudy vliv na následující rodinné vztahy lidí bydlících v domě a nemuseli bychom se v něm cítit dobře. Mě osobně to přijde zbytečné, ale nějak se té myšlenky nemohu zbavit... Má s tímto někdo zkušenosti /nechal si někdo na pozemek pozvat faráře, nebo osobu která toto provozuje?
Odpovědět
tu negativnu energiu treba "cistit" pocas stavby az/uz :D
Odpovědět
@girlonfire: Odeslána SZ
Odpovědět
@girlonfire a kdo to doporučoval? Nějakej senzidebil? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@plaintruth Naše úvěrářka. Někteří na tyto věci věří no...
Odpovědět
@girlonfire tak jestli věříš a nedá ti to spát, tak to nech udělat a můžeš mít slunce v duši a nebo to ignoruj a taky budeš mít slunce v duši.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
obávám se, že farář na negativní energii jakou ty myslíš nevěří. Rád ti posvěti pozemek přidá nějakou tu modlidbu za to aby se tam dobře bydlelo a toť vše. Nějaké vymítání ďábla od něj nečekej :-)
Odpovědět
není problém, za 50.000,- bezpečně zbavím váš pozemek veškeré negativní energie a to dokonce na dálku bez nutnosti ho vidět. Samozřejmě to jde i na místě, ale to je s příplatkem.... . . . Samozřejmě žertuji, nedalo mi to, ale jestli chcete vyhodit peníze, jsem k dispozici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že mnohem důležitější než očištění od negativní energie je modlitba za slušné sousedy a solidní stavební firmu ;-)
Odpovědět
Myslím, že paní má na mysli geopatogenní zóny. Taky jsme si to nechávali zjistit. Naštěstí nám to míjí veškeré prostory, ve kterých se budeme nejvíce zdržovat a hlavně nám nevedou přes spací část.
Odpovědět
@vercakubinova nemá, protože jestli existují geopatogenní zony, tak je nejde vyčistit, těm se jde jenom přizpůsobit respektive vyhnout.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jednou tu na podobné téma (posvěcení / požehnání domu) vedli super dialog tuším @vachmaistr ještě s někým :-) Boží diskuse, moc jsem se nasmála, nemůžu už ji bohužel najít. Třeba budou vědět :-)
Odpovědět
Rekl bych, ze jedina negativni energie, ktera se muze na pozemku je ta, kterou si prinesou lide s sebou. Budte v pohode, mejte se radi a uvidite, ze se vam bude bydlet hezky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Hele za 10 000 Kč dojedu a projdu to a zbavím pozemek negativní energie... Vždy to ale vydrží tak na měsíc :-D Jo a sekání trávníku je nyní v rámci akce v ceně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@marrei nojo to bylo s krizakem tusim. Hele kdyz tomu nekdo veri a chce s tim ztracet cas tak ok. Pro me je dulezity, aby jakakoliv energie dokazala usmazit rizek.
Odpovědět
Profilova fotka
@vachmaistr a upict koleno by nestacilo? Nebo to je naopak vyssi level ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans zalezi na velikosti kolene a sile negativnich zon :) takze v roce 2025 zavede novela stavebniho zakona k radonove izolaci jeste izolaci proti negativni energii :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mi třeba na zahradě máme místo,kde se nikdo a to ani zvířata necítí dobře.Prostě se tomu místu vyhýbáme. Tu energii člověk cítí většinou při prvním vstupu na pozemek.Takže jestli jsi tam nic necítila,tak to neřeš.
Odpovědět
Profilova fotka
DĚKUJI ZA VAŠE NÁZORY, jen k některým rádoby "vtipálků": Dříve bylo normální, že každou stavbu světil farář, i třeba chlívy pro dobytek, taky se žehná novým lodím před první plavbou. Samozřejmě tam nechci zvát žádného maniaka/podvodníka s proutkem v ruce, ale člověk někdy neví co se na tom místě kdysi stalo...my např. stavíme ve vesnici kde proběhla za 2.světové války tanková bitva. Jelikož nevěřím, že po smrti nic není, pozvu si faráře. Na Vánoce a jíné svátky také lidé dodržují určité zažité zvyklosti ať už věří, nebo ne, takže proč ne...stavbu to rozhodně nezbrzdí :-D
Odpovědět
u nás je starověký pohřebiště a žádnou energii necítím, jen mě soused minulý týden trochu znějistěl tím, jak mi říkal, že mu při výkopu jámy pro nádrž na dešťovou vodu ze stěny koukaly něčí kosti... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@girlonfire nechápem, prečo si sa pýtala, ked si už rozhodnutá... inak, prevádzkuje to partička z New Yorku, hovoria si Ghostbusters
Odpovědět
Profilova fotka
@girlonfire jestli tomu věříš určitě to udělej , vždyť to není proti ničemu . Někdo do základů dává peníze nebo tiskne ruce . Důležité je aby se dobře bydlelo a byla pohoda . Já tomu moc nevěřím , třeba teď spíme "hlavou v řece " a já nic necítím , prostě spím jak dřevo . Ale je pravda že občas pociťuji negativní energii , když se přijede podívat na průběh vedlejší stavby budoucí švagrová :-( .Naštěstí je líná jak veš a moc tu nebývá .Hodně štěstí :-)
Odpovědět
My jsme si jako dětí hrali na betonové desce. Po několika letech jsme se dozvěděli že tam jsou pohřbeny vojáci a žadnou energii jsme necitili. Jestli tam je ted něco citit nevím stojí tam už dům
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?