Odpověď z ČEZU, co to pro nás znamená?

Ahoj, posílala jsem dotaz na ČEZ ohledně existence sítí. Přišla mi odpověď viz níže. Jelikož ohledně elektriky nejsem zrovna zdatná - budu moc ráda když mi k to mu něco řeknete, případně poradíte, zda i ohldně odpovědi zažádat ještě o něco pro jistotu. Jde mi hlavně o ochranná pásma. V katastru je věcné břemeno na elektriku. Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě je ta zelená čára vedení. Každé vedení má svoje ochranné pásmo, ve kterém jsou určité věc zakázané. http://www.cezdistribuce.cz/edee/cont... to je odaz na nadzemní vedení, ale pokud pohledáte, najdete i pro podzemní vedení.
Odpovědět
Profilova fotka
Podzemní vedeni NN ma ochranné pásmo 1 metr od kabelu. Ta zelena cara značí vedení sítě, dole vam jde lehce v pozemku. Tzn. projektovat dum tak, aby nezasahoval do ochranného pásma ;-)
Odpovědět
Protože máte v území střet se sítí, musíte si požádat ČEZ Distribuci o konkrétní podmínky pro váš projekt ve vašem území.
Odpovědět
@klara.t @zmrz_lina @puhelin Moc dekuju, Uz tomu rozumim. :).. .kazdopadne to neni zadny padny duvod proto ten pozemek nekoupit, te ? A kvuli tomu stretu je tam tedy to vecne břemeno.. z katasru vim, ze se jedna o elektrinu, ale bylo mi divne, ze kvuli takovemu kousku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@luci987 ano, přesně tak - kvůli tomu střetu je tam to břemeno (na 99 %, 100% jistotu budete mít, když si necháte vyjet výpis z KN, tam je VB uvedeno vč. čísla smlouvy, na základě níž bylo zřízeno a v jakém rozsahu apod. je zřízeno, takže ideálně nechat si udělat i kopii té smlouvy).
Odpovědět
Mám na pozemku stl plynovod i telefoni kabel a na nic z toho nemám na katastru břemeno,bylo mi receno ze tenbyl energetický zakon "nadevše" ale stejne se tim břemenem musím řídit
Odpovědět
@luci987 Záleží na tom, jak hluboko je, abyste tam mohli udělat např. podezdívku oplocení. Ať nemusíte na vlastní náklady dělat přeložku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?