Pozemek jako zeleň ZS, lze převést na pozemek na bydlení?

Profilova fotka
Ahojky, pozemek na kterem chceme stavet je veden jako zelen soukromá - v NOVÉM uz plánu ZS. Další UP bude buhvi kdy, tenhle je půl roku starej prej.... Nevite nekdo zda lze pozadat o nejakou vyjimku pro stavbu na takto vedenem pozemku? Ma cenu toto resit? Je to kra j obce, všechny sousedici pozemky jsou BV - pozemky určené pro bydlení... Poraďte prosíím díky L.
Odpovědět
Profilova fotka
My už máme postavené na zahradě, kde to bylo vedeno jako území pro bydlení. Teď po pěti letech nám dali ten náš pozemek s domem do soukromé zeleně. Prý nám to tady dřívější starostka povolila omylem. Na soukromé zelení můžeš postavit pouze chatku zahradní domek do určitých metrů. Prostě zastupitelé obce si dělají co chtějí. Takže pokud ti to přímo oni nepovolí tak nemáš šanci. :-S . Zkus nabídnout že uhradíš náklady spojené se změnou, což je třeba 200tis a více.. Informace ti dají i na stavebním úřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kackva Ježiši to nechápu tyhle věci jako, něco ti povolí,máš pozemek k bydlení, postavíš a najednou se plán změní a daj ti tam ZS? To snad není ani možny :( A jak to řešíte? Náklady spojené se změnou plánu myslíš? Takže myslíš, že výjimku bychom nedostali? :( achjo
Odpovědět
Profilova fotka
@atmosfera my jsme na změnu up čekali skoro 4 roky a to jsme neměli s pozemkem žádný problém. Je to opravdu na dlouho. Bylo nám řečeno že se musí provést změna, bez výjimky. Bohužel pro jeden pozemek ti to opravdu neudělají. Vyjadřuje se k tomu spousta institucí. A hlavně musíš mít podporu obce.
Odpovědět
Profilova fotka
@effka84 NO jenže o nás je ten UP novej ted půl roku.. Přeci se nestaví jen po desetiletkách když se zrovna mění plán? :( No zatim jsme obecně psali na stavební úřad a ti nám teda odpověděli, at si dáme žádost o změnu UP se zakreslením území no.. manžel se tam pude ještě optat na konkretni pozemek, aby viděli že to neni vycucany z prsty jen tak, že vedle jsou domy atd.. :( 4roky čekat je teda opruz :( to už budou děti velký a ztrácí to hlavní smysl :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?