Nemáte někdo tip na pozemek na Praze-západ

Zdravím všechny! Už nějakou dobu hledáme s manželem pozemek na Praze - západ, s dobrou dostupností do Prahy. Už jsme z toho trochu zoufalí... rozpočet, o kterém jsme si mysleli, že není zase tak malý (cca 2 200 000), se po několika návštěvách lokalit jeví jako docela nereálný, pokud člověk nechce bydlet v úplném satelitu (a to by manžela kleplo :-) ). Nemáte někdo prosím tip na hezké místo, které mladou rodinu nezruinuje?
Odpovědět
1
2
Asi ne. :( Hezká místa jsou určitě za 4000 Kč / m2 a více. Pokud je to méně, máte velké štěstí, nebo spíš je tam nějaký problém.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikova hmm no podle toho jak daleko od Prahy...u nás se pozemky prodávaly od cca 2 500 - 3000 Kč/m2 ale žádná sláva to nebyla...od nás je to na Zličín cca 20 minut busem...
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikova http://www.sreality.cz/detail/prodej/... co treba tohle?My hledame uz taky nejakou dobu a jsme hodne narocni, ale myslim, ze kdybychom na to meli tolik penez jako vy, uz bychom davno nasli ;-) ...a to, jak rikam, jsme hodne narocni....
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikova nebo treba i tyto: http://www.sreality.cz/detail/prodej/... http://www.sreality.cz/detail/prodej/...
Odpovědět
Březová-Oleško je určitě dobrá volba. Myslím, že v budoucnu cena půjde nahoru. Znám tuto oblast.
Odpovědět
Profilova fotka
@carpatia @nada222 Pozor na to, že v Březové je momentálně stavební uzávěra, mají trochu problémy s vodou, musí rozšířit vodojem. Taky to tam dost nám ;-) Ale jinak snahu tam mají
Odpovědět
Moc díky za tipy! Nám ten rozpočet pořád plíživě roste, protože prostě ne a ne nic najít. Úhonice známe, tam jsme se byli podívat a jsou pořád ještě ve hře, ale jiný místo - tenhle konrétní je v Úhonicích u hlavní rušné silnice. Prozkoumám zbytek:) Už jsem dokonce začala obvolávat majitele pozemků podle katastru, teda pokud google vyplivnul číslo.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikova v Úhonicích teď dělají nové pozemky http://www.ziprealty.cz/property/poze...
Odpovědět
Profilova fotka
@slabici Co vim, tak uz se stavi...minimalne nova cisticka..ale mas pravdu, ze nejaky takovy problem tam opravdu je
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikova no, my k tomu taky nemame daleko, je to fakt hodne tezky...ale my mame rozpocet okolo 1 000 000 :-D ...to je teprv sila, neco kloudnyho najit:)
Odpovědět
@carpatia za míč, to nebude jednoduchá cesta, třebas bývalá chatovka, kde se dá přepsat pozemek na stavební... nebo tak. Souhra zatracenýho štěstí a rychlosti:) Březová je pro mě strašlivě daleko do práce, Vrané jsem koukala, že lepší. No však si držme palce!
Odpovědět
Profilova fotka
@carpatia Prodala jsem v létě chatu v Březový a doteď mi chodí jejich místní internetový noviny ;-) V posledních bylo, že už shánějí dotace a že to postaví i bez dotace. A budujou tam dokonce i školku, prostě se snaží. Kdby ta chata nebyla zapadlá v lese a mimo zastavěný území, nikdo mě odtamtud nedostane ;-) @lindikova Nově udělali mezi Březovou a Vraným nějaký autobus, co bych za to bývala kdysi dala ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@carpatia Taky jsme hledali do cca 1mil. Nakonec byly 2 lokality > Kraluv Dvur (Beroun) a Smecno (Kladno). Oboje celkem dobre spoje na Prahu a autem za 20min na Zlicine. Na Smecne to byly pozemky kolem 525m2 a v Kralovaku jsme koupili 785m2
Odpovědět
@nitro jenže za milion hezké místo v Kralovaku nesezenes.
Odpovědět
@petraxname pro kazdeho je hezke neco jineho. My chteli klid blizko nejakeho "vetsiho" mesta s dobrou dostupnosti na Prahu. Od Prahy na zapad Takze jsme vybrali Krizatky. Je to vesnice, ale za par let to bude stejne jedno, jak se vse rozrusta. Rodice kupovali v Hostivicich dum a to byla dira po granatu tehdy. Ted je cca 10let pryc a je tam vse...
Odpovědět
@carpatia a ještě drobnost: )http://www.hyperreality.cz/inzerat/detail/6112310-prodej-pozemek-1010-m2-svinare-okr-beroun Nelíbilo by? :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme sehnali pred tremi lety v Rudne ve stare zastavbe, ale je fakt, ze uz to byl asi jeden z poslednich pozemku, ktere ve stare zastavbe jsou. Do satelitu jsme nechteli.
Odpovědět
@sopta78 A to my bychom presne chteli. Jenze mi prijde, ze za ty tri roky se ceny zvedly nekolikanasobne. Soude podle starych inzeratu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikova My tehdy dali 2000 za metr,ale nebylo to zasitovane.
Odpovědět
@nitro klid v Křižatkách? klid je na malý vesnici, ne v satelitu. @sopta78 známí kdysi v Rudné koupili pozemek, 1.000,-- Kč za metr, nezasíťované, doteď nebydlí, protože se nejsou schopni s ostatními domluvit na sítích.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikova otázka je,co je dneska dobrá dostupnost do Prahy...jaká občanská vybavenost,kolikrát do týdne jezdit do Prahy,v jakou dobu..jaké možnosti práce,co do budoucna..jako zaměstnanec si neumím představit,že bych si v dnešní době vybírala místo pro život podle toho,jak zrovna teď to mám daleko do práce..to může být za týden úplně jinak a taky se nebudu kvůli tomu někam stěhovat s celou rodinou...prostě mám práci takovou jakou mám,tak se kdyžtak budu muset přizpůsobit a budu jezdit ještě déle,ale budu za práci ráda..ale každý má jiné možnosti,co se práce týká,někdo tohle vůbec řešit nemusí..Bydlíme ještě o dost dále,než je Oleško,jezdíme na Prahu denně..jen díky tomu,že jezdíme opravdu hodně brzo je dojezd v pohodě..když jedeme na sedmou,je to horší,se synem,když jedu na osmou,devátou,poskakujeme desítky minut koloně už od Zbraslavi kolikrát..teď to ještě vytunili novým pruhem vyhrazeným jen pro bus pod úrovní Barrandovského mostu...ještě před dvěma lety tohle nebylo...dříve se poskakovalo zase už od Vestce směrem na Krč,což teď bývá volnější..konkrétně u nás a v okolí šly ceny pozemků přes 100% ,někde i 150% nárůst ani na za 4 roky..a dost si tu i lidé pozemky drží a mají nakoupené pro děti jednou pak...sehnat slušnej,cenově přijatelnej pozemek na PZ mimo satelitní zástavbu je už asi hodně složité..To Oleško je zvláštní místo...roky jsou tam podezřele levné nemovitosti,dost bývaly v dražbách...ale poslední rok už to až tak nesleduju..
Odpovědět
@gigi2 I dobrá dostupnost se plíživě rozprostírá:) Nejvíc nám kvituje Rudná a hodně blízké okolí, Jinočany, Hostivice, Jeneč. A cokoli od Radotína po Řevnice. Všude jsou pozemky okolo třech, čtyřech míčů. Ale jak jsem psala, pořád se dívám do nových a nových míst. Padl nám do oka pozemek na Dobříči (fakt nádherný místo), jenže je už skoro za 2,8 milionu, na něm bychom si mohli postavit leda chajdu:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikova no právě..čí více lidí jde z Prahy pryč a dále od ní je ochotno bydlet,tak více se omezuje dostupnost do Prahy pak...a je to hrozně znát,rok od roka..my jsme z Prahy 6 let pryč a je to úplně jinde,než to bylo tehdy..to jsou ceny hrozný...u nás stačí necelých 10km blíže k Praze a rozdíl v pozemcích v ceně je přes 100%..
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikova Diky, ale nelibi:). Za prve je to silene daleko, za druhe je to pole a za treti z toho bude satelit:)...to fakt ne:)
Odpovědět
Profilova fotka
@gigi2 My jsme nasli uzasny pozemek v Lisnici, za super cenu...ale...bylo to v chatovce, sel by tam postavit RD o slusne velikosti, ale byl by vedeny jako rekreacni objetk a to je zase neco, co si s nasim prijdem kvuli hypotece a rozdilnemu DPH nemuzeme dovolit...ale pro nekoho, kdo ma treba jen o milion vetsi rozpocet, uz je to misto snu...tohle sjem fakt obrecela....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@lindikova jukni na Červený Újezd, aktuálně se tam prodávají za dobrou cenu ;-) . Místo se mi líbilo, mě osobně by to nevadilo, ale manžel by nesnesl letadla, která v tomto směru létají, proto jsme od toho upustili. Ale třeba vás to zaujme. Sama mám rodinu na Praze-západ a ty ceny šly v této oblasti hrozně nahoru. Hledáme ve stejné ceně jako vy a jeví se to jako nereálné....
Odpovědět
@lindikova Můžu se zeptat, zdali jste nakonec něco našli? Máme podobný rozpočet i požadavky, ale zatím jsme na vhodný pozemek nenarazili. :-(
Odpovědět
@roji Ano, sehnali jsme v Rudné. Pokud by Tě zajímaly detaily, můžu zaslat do zprávy:) Mrkněte na Mezouň, tam jsou hezké pozemky a je to těsně mezi Nučicemi a Rudnou.
Odpovědět
Ahoj všichni! Dneska jsem se dívala, že zlevnili kousek od nás pozemky v Mezouni. Byli jsme se tam podívat, je to hezké místo. http://www.hyperreality.cz/inzerat/de...
Odpovědět
Profilova fotka
cena bude různá, rozhodně to bude nad milion korun..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?