Pozemek na vlaku do max. 40 min od Prahy - tipy

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o typy na pozemek/lokalitu v dojezdové vzdálenosti vlakem (od pozemku dostupná zastávka nejlépe pěšky, ale klidně i kousek busem)do centra Prahy cca do max 40 min. Velikostně 600m - 900m, cena do 2.3mil vč. sítí.Aby tam byla možnost obchodu, lékárny ..škola, školka není nutná, stavěli bychom až děti povyrostou. Je to spíše investice do budoucna. Preferujeme spíše starou zástavbu. Směr nejlépe Čelákovice, Český Brod, Mnichovice.... Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Podobný pozemek jsme měli vyhlédnutý v Poříčanech. Je tam ale trochu problém s povodňovou zónou, proto jsme ho nevzali, bylo tam dost regulativ ohledně stavby. Pozemek stál kolem 1 mil. Kč
Odpovědět
@slabici Povodňová zóna je risk, to raději nebrat.
Odpovědět
Špatné nejsou Uvaly,osobní vlak jezdí směr Praha ve špičce 5x za hodinu a když jede Sp tak jste na Masarycce za 21min.Český Brod bych osobně nevolila.Jezdím sluzbne vlakem i autem a třeba v Kolíně jsem vlakem za 40min rychlikem a autem z Vinohrad za 45min to uvádím jen pro srovnání.Lysá nad Labem je taky pěkné místo a vlakem jsem tam za 30min.
Odpovědět
@tometa super.Moc děkuji, ojuknu to. Osobně nejsem řidič, proto bych ráda ten vlak. Je mi milejší, než autobus.
Odpovědět
@matta5 vždy je lepší mít v místě bydliště alespoň vlak nebo bus,osobně tedy nesnáším autobus :D jsem sice řidič ale občas jedu ráda vlakem .
Odpovědět
Profilova fotka
@matta5 Nikdy tam povodeň nebyla, ale protože tam teče potok, dělají kolem toho drámo ;-)
Odpovědět
@slabici :-D
Odpovědět
Asi bych i nakonec zkousla jen Bus.Ale do 30min být někde u metra.
Odpovědět
Profilova fotka
@matta5 kdyby jste netrvala na té východní straně od Prahy jsou krásná místa i na západ kolem Berouna. Přímo v Berouně bývají pozemky i cca za 2 tis. m2 nějaké do 2 mil jsme tam viděli cca před rokem, Rudná a okolní vísky mají ještě PID až do půlnoci myslím.
Odpovědět
@tulda27 na Berounsku tak nějak nikoho nemáme. Je tam krásně, ale zatím spíše o tomto směru neuvažujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
@matta5 tak zkuste prohledat tu Lysou a blízké okolí. Šestajovice už jsou asi drahé?
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 A ještě jsem si vzpomněla - kamarádka to udělala tak, že si projela lokalitu kde tak cca chce bydlet, našla místo (osadu bych tonazvala, teď už je z toho "satelit" u vesnice) a pak rok čekali než se objevil "jejich" pozemek. Možná bych to udělala podobně, vytipujte si místa, která pro vás přichází v úvahu a hledejte. Ono neustále zvažovat pro a aproti mnoha pozemků je únavná činnost :).
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?