Pozemek - veškeré info

Dobrý den, máme zájem o 1 pozemek ale nevíme na co vše se máme poptat a kde a ani na to nemáme moc času...tak se chci zeptat, zda existuje někdo, kdo mi zjistí o pozemku veškeré informace - kde vedou jaké sítě, zda mi do budoucna nebude dělat stavební úřad problém, jaké jsou požadavky na budoucí stavbu, apod. Samozřejmě, že by to nebylo zadarmo, ale nevím komu napsat/zavolat, kdo mi opravdu poradí a jen neshrábne peníze. Máte s tím nějaké zkušenosti? Předem moc děkuji za odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je těžký, pokud sam (sama) nemas cas, a jeste ke vsemu ani nikomu cizymu nevěříš, tak to asi budes mit hodne tezky. Jinak veskery informace jsou na prislusnem stavebnim urade. A ohledne siti, musíš oslovit jejich správce (abys vedel kde se na pozemku vyskytuji) Jinak třeba ja mel situacku siti uz od obce, protože si nechali nove pozemky zasíťovat před cca 3lety a měli zakresleni k dispozici. Asi existuji i nejaci auditori, ale s tím nemam zkušenost. Obecne lze rict, ze pokud něco chci, tak si cas musim umet najit, protože to jsou informace dostanes ty a ne treti strana. At se ti dari.
Odpovědět
Profilova fotka
My to děláme pro větší firmy v práci, ale jinak s tím můžeš oslovit autorizovaného místního projektanta. Základní informace ale skutečně zjistíš na příslušném úřadě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?