Pozemek vhodný pro stavbu bungalovu

Ahoj, tak máme zase trošku změnu,přemýšlíme,zda postavit bungalov na pozemku,který je v zadní části široký 23m a přední cca 20m, délka je 49m. Jde nám o to,že 6m. od komunikace vpředu musíme začít stavět dle regulí a od sousedů má být 3 metry mezera,to je asi od zákona. + chceme ještě garážové stání. Myslíte,že se šířkou 20m. se dá pracovat na bungalovu? :) Díky za názory. ;-)
Odpovědět
Myslím, že to reálné je, 20 -3metry(předpokládám na každou stranu) je 14 metrů na bungalov. Viděla jsem bungalov kterej měl 12x12 metrů, ale dvojgaráž má samostatně. Takže záleží asi na konkrétním projektu a orientaci samotného bungalovu vzhledem ke světovým stranám.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ano, my máme pozemek na šířku vepředu 20 m rozsirujici se vzadu na 28 m a na delku ma 29 m rozš. na 35 m.... vstup jsme sice dali ze strany kde je 29 m, ale mohl byt i zepredu, mesto nam dalo na vyber, dlouho jsme zvazovali vstup prave z te nejkratsi strany.... bungalov mame 16 x 12 m (vstup by u nas klidne mohl byt situovany ze strany 12 m - kde pozemek má 20m) .... k tomu mame garaž s přístřeškem 7x7 m, takže celková délka domu je 23 m, ale to mame obrovsky hangar, celkem 250 m2, tak jestli chcete menší vejdete se vklidu :-) ... jinak jsem byla na navsteve v bungalovu 10 x 14 m a byl luxusni, vstup do domu meli prave z te uzsi strany domu, byl to dum 4+kk, takze myslim ze v pohode... garáž bych v tomto druhem pripade situovala pred dum...
Odpovědět
No nám to vychází na 13m na šířku i s garáží ( odečtu z každé strany 3,5m od sousedů) a délku bych neřešil. jen mi jde spíš o to,jestli se to dá :) Garáž bych řešil, jak píšete, dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
určitě jde postavit i s garáží, záleží na velikosti ...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj koukni na můj profil do alba , taky jsme řešili bungalov do úzkého pozemku.
Odpovědět
Profilova fotka
da se - my bude mit bungalov i s garazi 11x16,75
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na šířku 18 a chystáme se na bungalov který bude mít 12m...Takže doufám že to půjde :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?