Pozemky střední Čechy, Ústecký kraj

Nevíte někdo o projektu s prodejem pozemků ve středních Čechách nebo Ústeckém kraji s dobrou cenou a s přijatelným dojezdem do Prahy? Procházím realitní servery, ale zatím bez výsledku. Obce někdy samy vytváří parcely, ale příliš to neinzerují. Díky za sdílení jakéhokoliv tipu! Cena max 1500 Kč/m2
Odpovědět
@vitcibula mrkni na Ovčáry u Kolína, mají ještě pár pozemků, na dálnici D11 kousek a staví se tam menší obchodní centrum (lidl, drogerie, lékárna atd)
Odpovědět
@mitoma díky moc, Ovčáry jsem už zaregistroval, jedeme se tam podívat. Ale přece jen bych rád viděl i jiné lokality, aby se nám lépe rozhodovalo. :-)
Odpovědět
Podivej se na vesnice kolem Nymburka - Chvalovice, Kovanice, Horatev nebo pak u Podebrad - Piskova a Vrbova Lhota.
Odpovědět
@fifina86 tyhle lokality jsou už nad 1500za m2. Nebo zbývají už ty velké. @vitcibula my tam právě jezdíme za přáteli tak okolí známé dobře. Jinak jediné minus je Kolínsky stavební úřad, vše se u nich táhne dlouho.
Odpovědět
@mitoma Ovcary jsou blizko automobilky, nevim, zda zrovna tam bych chtela bydlet a cena za pomezek, pokud je pod 1500m2 tomu odpovida ;)
Odpovědět
Podivej se na Bychory, to je sousedni vesnice, ale uz od automobilky dal.
Odpovědět
@fifina86 čemu by měla automobilka vadit? Evidentně ani pořádně nevíš jak to tam je, jinak bys tohle nepsala.
Odpovědět
@mitoma cemu? Vytizenost silnic, vysoky vyskyt kamionu. Mame nedaleko rodinu, tak vim ;)
Odpovědět
@fifina86 taky tam jezdím každých 14dni a jelikož mají směny od šesti tak nechytnu nikdy kolonu, která je většinou jen mezi kruhákem a Sendrazicemi, plus těch kamionu je úplně minimum oproti tomu co projede třeba Kolínem. Viz jak jsem psala co vše tam začínají stavět. Na dálnici do Prahy je to úplný kousek a po pekne silnici jsi hned doma. @vitcibula mrkni ještě na Velký Osek, ale nevim ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud kombinace StČ a ústecko, tak bych ještě mrkla na vesnice podél D6 na Rakovnicku. My tu koupili zasíťovanou parcelu od obce za 400 m2, už teď jsem na kraji Prahy za půl hodinky (na hlavním nádraží za 50 minut až hodinu 15 podle provozu) a dálnici na Vary dál staví, za 2 roky bude nájezd na dálnici asi 4 km od našeho baráku :-)
Odpovědět
@mitoma ano, vim, jak maji smeny a jak to funguje a vim, jak to bude fungovat. Zit bych tam nechtela, muj osobni nazor.
Odpovědět
Díky všem za tipy. S rozumnými nabídkami je to ale slabší: Tip na vesnici na rakovnicku - obecní pozemky už všechny prodané, nové nebudou. Ovčáry - vše prodané. Býchory - vše prodané. Ve Velkém Oseku je jeden zajímavý a docela pěkný pozemek, ale lokalita je trošku horší - v blízkosti domy s nepřizpůsobivými... Hledáme dál. Jakékoliv další tipy vítány :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@vitcibula https://www.tana.cz/prodej-pozemkove-... toho jsem si dneska vsimla na plakatu realitky ...
Odpovědět
Zkuste Doubravcice, neco malo se tam jeste prodavalo. Kupovali jsme tam pred casem pozemek, sice v jine lokalite, ktera uz je prodana, ale je to kousek od Prahy, jezdi tam bus a krasne okoli. Z hlediska uradu spadame po Cesky Brod a tam se nic netahne, vyrizovani v pohode, jen na souhlas ke stavbe cekame trochu dele, ale to ty prazdniny a my nejak nespechame.
Odpovědět
@vitcibula tento týden mi říkala teta o nových pozemcích v Radimi u Peček a dnes jsem viděla nabídku na pozemky v Kouřimi. Naši přátelé staví v Sokolči kde jsou taky občas pozemky a je tam klídek, kousek na dálnici.
Odpovědět
Profilova fotka
@vitcibula a zkoušel jsi i jiné obce v okolí, nebo jenom tu naši?
Odpovědět
@zmrz_lina z té vaší mi psali, že už volné pozemky nemají a zatím neplánují další. V okolí jsem zatím na žádného žhavého kandidáta nenarazil. Něco je ve Strašecí, ale zase už dražší. Ideální by byl prodej přímo od obce, ale to se věštinou na realitních serverech neobjeví. Jediná možnost asi obeslat obec po obci s dotazem ..
Odpovědět
@irall JJ, Doubravčice jsou pěkné, ale od developera je asi už vše prodané,nic volného jsem nenašel. Lidé tam teď již koupené pozemky prodávají, ale už za 3000/m2 :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky den, když jsme sháněli pozemek, obeslali jsme mailem každou obec v kraji, většina z nich odpověděla a dost pozemků se u nich i našlo :) dále jsem obepsali realitní kanceláře a dle UP vlastníky pozemků, které se nám líbili. Měli jsme široký záběr (3 kraje) a vybrat pozemek nám zabralo rok.
Odpovědět
@mitoma díky za tipy, ale na prodej pozemků v Radimi ani v Kouřimi jsem na internetu nenarazil. Prodává je developer nebo obec? Kdyby se podařilo sdílet odkaz, bylo by to skvělé :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@vitcibula ano, obepsat obce, které vás zaujmou. Tyhle věci se řeší přes úřední desku, obvykle se taková info nikam dál neposílá. Jinak Strašecí je dražší, ale zas už je to město, veškerá občanská vybavenost, včetně kvalitního gymnázia, hned u dálnice a od nich už je to do Prahy fakt kousíček. Nevím, kolik chtějí za metr, ale zvážila bych 😉
Odpovědět
@vitcibula zjistím víc info
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@vitcibula Jej tak to uz ty ceny za ten rok pekne vyskocily :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?