Sirka pozemku

Profilova fotka
Ahoj, mame ted moznost koupit pozemek, cca 580m2, ale sirka pozemku je max 10m..(presne zmerene to zatim nemam).. Je mozne na takovem pozemku stavet, kdybychom dum zasadili od hranice k hranici, boky domu bez oken?? Z jedne strany dum je, ale ma z naseho boku vjezd, ale na druhe strane nic neni a nevim, ze by majitelka chtela neco stavet..dekuji za rady a zkusenosti, zda vubec pozemek zkouset koupit..aby to nebyla blbost..
Odpovědět
@akirchnerova nejjednodušší by bylo zeptat se na stavebním uradu a sousedů jestli vám podepíšu výjimku odstupu.
Odpovědět
Profilova fotka
@akirchnerova a jak to budete stavět, stříkat omítky, tahat hromosvod a podobně. Všechno z pozemku souseda? Já bych tedy dům od hranice k hranici nechtěl. Alespoň aby se kolem něj dalo projít. Pokud pozemek chcete, udělejte odstupy 2 metry. Pak nemusíte žádat o výjimku. Viděl jsem několik krásných projektů i šířce 6m. Jen se budete muset víc roztáhnout do toho druhého směru.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak jojo to bych urcite udelala..
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda jo je pravda, ze toto me nenapadlo..ono bohuzel u nas uplne moc moznosti uz ke staveni neni..ono by to teoreticky jeste slo postavit pri hranici pozemku kde nic neni (jen policko) a planovat to jako pripadny dvojdomek a udelat ten odstup 2metry k uz postavenymu domku..
Odpovědět
Profilova fotka
@akirchnerova Jen pro inspiraci http://www.modrastrecha.cz/forum/proj...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?