Trvalý travní porost na SP

Dobrý den, momentálně máme rozjednanou koupi pozemku, který je veden jako trvalý travní porost. Časem bychom ho samozřejmě chtěli převést na stavební pozemek. Nemá s tím prosím někdo zkušenosti? Co vše je potřeba zařídit a případně i kolik to tak bude vše zhruba stát. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@diakoub Vždy záleží na územním plánu dané obce. Územní plán obce je rozhodující, nikoli druh pozemku v katastru. Případná změna územního plánu je nadlouho a s nejistým výsledkem.
Odpovědět
@vladimirsvorba realitním makléřem nám bylo řečeno, že je zažádáno o změnu ÚP a přislíbeno, takže to není jisté, ale i přesto o něj máme zájem případně i jako investici do budoucna. Proto se případně ptám zda má s tímto někdo zkušenosti.
Odpovědět
@diakoub Takze ted je to v uzemnim planu vedene treba jako Verejna zelen? Zeptejte se na obecnim urade, jestli to, co rika makler, je pravda.
Odpovědět
Profilova fotka
@diakoub A pokud ta změna územního plánu nedopadne, vyplatí se vám taková investice?
Odpovědět
@diakoub No, moje zkušenost, ne osobní teda, je, že dokud to není převedené a vše vyřízené, tak jisté není nic. Poptejte se na obci. Makléři bych nevěřil nic. On chce prodat. Můžou tam být ještě další komplikace.
Odpovědět
@puhelin momentálně je v územním plánu jako NSzp - zemědělské, přírodní
Odpovědět
@diakoub A je to v zastavitelnem uzemi obce?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?