Koupil by si někdo nezasíťovaný pozemek?

Dobrý den, vlastníme se sestrou několik pozemků a začaly jsme řešit, jak s nimi naložíme. Nacházejí se na Vysočině, moc nevěřím tomu, že o ně bude zájem, rodina je o něco víc optimistická, tak mluvili i o zasíťování. Já si to ale neumím představit, že do toho vrazím peníze, který se mi třeba nikdy vůbec nevrátí. To mě děsí, sice je to místo hezký, ale lukrativní rozhodně ne... Je zasíťování nutnost? Koupil by si někdo nezasíťovaný pozemek?
Odpovědět
Profilova fotka
určitě bych to zkusila prodat nezasíťované, my jsme si takový koupily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já už třeba rozhodně ne :-D ale na druhou stranu se běžně prodávají bez. A osobně bych to taky nezasíťovávala...jsou to nervy zkusila bych to bez toho ;-)
Odpovědět
často se prodávají nezasíťované pozemky, takže proč ne, ale cena by měla být úměrná tomu že sítě chybí...(což mi často přijde že si to majitelé neuvědomují a nezasíťovaný pozemek prodávají stejně draho nebo jen o fous levněji jako zasí ťovaný v blízkém okolí, jenže když si pak člověk připočte třeba až 300 tisíc a ty starosti raději sáhne po zasíťovaném ). A otázka je také zda jsou pozemky v zastavitelném území dle územního plánu obce...
Odpovědět
Rozhodující je ÚP, jak říká @jitkapetka. Jeden extrém, že je to bez cesty a podle ÚP nezastavitelené, pak to má cenu pár korun. Anebo je to pěkné místo, ideálně jižní svah, podle ÚP zastavitelné, pak si to kupce najde. K modernímu bydlení stačí elektřina a pod zemí pitná voda.
Odpovědět
Díky za reakce, se zastavením se tam počítá. Jedni zájemci už byli, bohužel (pro nás ;) ) se rozešli. Cenu bychom samozřejmě nastavili s ohledem na okolní stav ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?