Zavedení UPC, jak probíhá?

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost, jak probíhá zavedení UPC na pozemek (Praha západ/východ)? V obci je minimálně pár bytovek, které UPC mají, ale na mnoha pozemcích není zavedené.
Odpovědět
Pokud to půjde tak UPC nebrat, ale to je moje zkušenost. Ale teď k dotazu. My taky chceme pozemek připojit k optické síti. V Územním Plánu jsem našel, že je 50m daleko. Na stránkách obce jsem našel kdo síť spravuje. Tomu pošlu žádost o připojení (je to zadarmo) a potom si na netu vyberu z poskytovatelů kteří jsou v okolí.
Odpovědět
Zkušenost s UPC z posledního týdne - navýšení ceny skoro o 100%, neboť nechci prodlužovat z některých důvodů jejich "věrnostní klub". Čekal jsem navýšení o cca 20%, ne 100%. Dostupnost aktuálního ceníku - nulová. Operátor volá v posledním možném okamžiku. Přístup UPC - arogance jako prase, zákazníku máš smůlu a drž hubu. Takže za mě platí - vyhnout se UPC obloukem.
Odpovědět
koukám, že s UPC se za posledních 15 let nic nezměnilo... :-D :-D :-D
Odpovědět
@josephporta moc děkuji!
Odpovědět
Jinak co se týče UPC, asi úplně netrvám bezpodmínečně přímo na nich, jen je máme teď a jsme v zásadě spokojení :-D vlastně mým jediným požadavkem je, aby bylo co nejmenší zhoršení kvality a rychlosti internetu i mimo Prahu, a tak nějak mi z okolí připadá, že kdo nemá UPC, tak i v rámci Prahy má internet dost nepoužitelný. S kterým poskytovatelem jste spokojení vy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?