Znáte ceny pozemků v Brně Bystrci?

Ahoj nevíte někdo jaké jsou ceny pozemků v lokalitě Brno-Bystrc?Jde o pozemek na kterém se nachází orná půda.trvalý travnatý porost,ostatní plocha.Díky :-)
Odpovědět
no to zalezi na vice vecech, jeslti jsou tam site, jake jsou tam, jestli je to stavebni nebo ne, jeslti se na tom da stavet (nesouvisi s tim jeli stavebni), jaka je dostupnost, jaka je zastavba v okoli atd atd atd :-) spise napis o aky pozemek se jedna :-D ja jsem z Brna, tak dyztak napis do IP ;-)
Odpovědět
Ahoj, dotaz pro severomoraváky. Nemáte povědomí, kolik teď stojí metr zemědělské půdy na karvinsku? Bez sítí, bez možnosti budoucího připojení vody, bez možnosti připojení plynu, bez možnosti dojezdu větší techniky. Takový bezcenný pozemek, který by se nám účelově šikl ;-) , tak zvažujeme udělání nabídky sousedům, kteří už loni nadhazovali, že by i prodali, kdybychom chtěli. Ať je ale zase neurazíme, no. Díky všem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
No u nás idú pozemky v meste od 50 - 70 € za meter, na dedine od 10 do 35 € v závislosti od vzdialenosti od mesta. I tak je to dosť. Najprv ponúkni nižšiu cenu s tým, že momentálne nemáš viac. Ak počkajú dáte viac, ale nie o mnoho viac, iba o čosi. Nakoniec sa vyjadria oni. Dnes si každý zoženie informácie, čo čo stojí. Možno som neporadil, ale snaha je. :-)
Odpovědět
No, když už se obnovilo toto téma, tak asi takto. My koupili ornou pudu 15km od Zlina a odhadní cena je 6Kč/m2, my platili 25Kč/m2.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?