Pracovna v chodbě v paneláku - máte foto?

Zařizuji pracovní kout v malé chodbě v paneláku a hledám inspiraci. Pochlubíte se tou svou?
Odpovědět
@kocisko dobrý den, nemáme sice pracovní kout na chodbě, ale právě z důvodu, že ho nebylo kde umístit jsme se rozhodli udělat ho ve vestavné skříni - bude se vlastně jednat o dvojitou polici, ta spodní vyjížděcí na kolejničkách, pod ní šuplík, pak volný prostor na umístění podobné stoličky https://kytary.cz/bespeco-dt2/HN15892.... nahoře pak od výšky cca 170 budou police na umístění papírů a všeho potřebného... Na fotce je to ta část skříně vlevo.
Odpovědět
@jenies To vypadá dobře, ale já mám mnohem menší prostor - na pracovní stůl mám na délku tak 105cm, tak nad nim bych chtěla police. Je to takový kout, výklenek, jakoby do rohu.
Odpovědět
@kocisko to není chodba, to bude skříň v ložnici a tam v ní bude v té jedné části ten stůl. A kdybychom ho tam jednou nechtěli, zůstane tam vlastně police, šuplík a volný prostor, takže by se dodělaly police a bylo by. Pokud chcete využít výklenek na chodbě, udělala bych skříňku s policemi a takovou tou roletkou - nebude se vám tam prášit, každý kdo přijde neuvidí vše , co v policích máte atd... http://garagepro.cz/e-shop/vysoka-sir...
Odpovědět
@jenies Děkuji za tip, ale toto se nám tam určitě nevejde - na délku máme prostor asi 105cm a na šířku tak max. 60cm.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
pokud ti to prostor umožnuje, tak proč ne. Ovšem já bych to řešil nějakou skřání na míru, kde by bylo hodně prostoru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?