Jsem tady nová - allinka12

Profilova fotka
Krásný den všem. Už dlouho to tu pročítám,protože přemýšlíme o koupi nebo rekonstrukci domečku. Rozhodla jsem se tedy zaregistrovat. A chtěla bych se vás zeptat, zda nevíte o nejaké firmě v okolí Mladé Boleslavi, co staví domy. Radši by jsme chtěli cihlový. Ale chteli by jsme stavet s opravdu ověřenou firmou. Kdysi jsme chtěli začít stavět s Ekonomickými stavbami, ale po spoustě negativních zkušeností, jsme od toho upustili. Líbili se nam též domky Retail house, ale četla jsem tu neak negativni zkušenosti. Děkuji.
Odpovědět
@allinka12 Ahoj, Vitam te na nasich webovych strankach kde najdes spustu rad a inspiracii pri stavbe domecku. Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@allinka12 ES určitě nebrat ! My šli tedy do dřevostavby od Rýmařova a spokojenost, firem je mraky je těžké vybrat tu pravou.... zkus třeba poptat Mil a Pat sou kousek od MB, každopádně tonechce uspěchat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
rýmařov se nám líbí taky, ale máme problem s tím,že se měli by jsme se vejít max. do 2,6 mil. i s pozemkem.. :-/ líbi se nám Nova 77, ale pozemek za 150 tis. tady opravdu neseženeme.. takže musíme koukat jinde. :--/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?