Jsem tady nová - janina67

Ahoj,jmenuji se Jana a již dlouho chodím na Vaše stránky pro inspiraci.Jsem šťastně vdaná,letos tomu bude 28 let.Mám tři skvělé syny.Holčička nás minula :-) Jsem v částečném invalidním důchodu.Nějak jsem asi přecenila svoje možnosti a tělíčko a hlavně dušička to nezvládla. :-( Proto strašně ráda chodím na modrou střechu,dívat se na hezké věci.Chtěli jsme s manželem od samého začátku mít domeček,ale okolnosti(tchyně) nám to nedovolily.Proto teď ,skoro po 30 letech,jsme se synem koupily domeček,a dáváme ho dohromady,jak to korunky dovolí.Až se to tošku tady naučím,zašlu pár foteček jak jsme začínali. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janina67 Ahoj Jani, vítám tě mezi námi na MS! :) Je fajn, že jsi se k nám přidala a doufám, že ti MS bude ve všem ohledně rekonstrukce domečku nápomocna. Té inspirace je tady nekončící řada. Každým dnem narazíš na něco nového. Nové album, novou fotku, nové téma, novou radu... Myslím, že ti tady bude fajn a také ti to přeji ;-) Tak ať jdou práce od ruky a kdyby cokoli, ozvi se mi. J.
Odpovědět
@jennyska Ahoj,moc Ti děkuji za přivítání,moc bych Tě poprosila o vysvětlení co znamenají ta srdíčka a jak se používají. Přeji hezký den Jana
Odpovědět
Profilova fotka
@janina67 Srdíčka máme vysvětlena zde: http://www.modrykonik.cz/fotoblog/asm... na tuto stránku se přihlásíš normálně pod svým nickem i heslem. Jsou propojeny ;-) Měj se fajn a kdybys měla další otázky, klidně se mě optej. J.
Odpovědět
Ještě děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?