Jsem tady nová - kackalbc

Ahoj, často stránky navštěvuji jako inspiraci :-) Začínám se stavbou dřevostavby, takže každý nápad a zkušenost dobrá. Jinak jsem mamina od dvou kluků a žiju si šťastně v Liberci :-)
Odpovědět
@kackalbc Ahojky, Vitam te na nasich internetovych strankach a dufam ze tu najdes spustu inspiracii i napadu pro bydleni :) Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kacko, vitam Te tady :-) .. Kde v LBC stavis? Teda jestli to neni tajne :-) .. a vybrala sis stavebni firmu z okoli LBC??
Odpovědět
Ahoj holky, moc děkuji za milé přivítání :-) Stavíme v Šimonovicích - respektive Nové Minkovice. Ulice Nad Potůčkem. Jde o malou dřevostavbu - především dle finančních možností ;-) třeba najdu i své sousedy :-) Je to zatím jedno velké staveniště, ale náhoda je náhoda :-) Moc se těšíme :-) Stavíme se společností Dřestav - Sedlčany. Zatím spokojenost. tento týden mají přivést okna a jinak se nic nedělá, protože mráz je opravdu velký :-(
Odpovědět
@kackalbc Ahojky to stavíte kousek od těch koní?? Koukali jsme že se tam staví asi 4 dřevostavby.... nevím zda je to přimo ono kde stavíte vy.... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj Katko, Jak se ti bydlí v domku od drestavu? Také s nimi začínáme stavět a zatím naprostá spokojenost s jednáním. Bylo v průběhu stavby všechno v pořádku? Díky za informace a hezké bydlení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?