Jsem tady nová - lucous00

Profilova fotka
Ahoj všem, jmenuji se Lucie, jsem z okolí Brna. Na tyto stránky jsem přišla náhodou a chodím sem už pár měsícu okukovat a získávat inspiraci. Začli jsme se s přítelem bavit o společném bydlení, chtěli by jsme začít budovat příští rok, ale ještě nevíme co by pro nás byla nejlepší varianta jestli nový dům, starý a zrekonstruovat a nebo bydlení u rodičů v samostatném bytě. Zaregistrovala jsem se a přišla získávat inspiraci, rady a zkušenosti ostatních, abych věděla co pro nás bude nejlepší v dnešní těžké době, která mladým moc bydlení neusnadňuje. Děkuji a přeji všem pěkný zbytek dne.
Odpovědět
Profilova fotka
AHOJ TAK JAK JSTE POKROČILI ? :-)
Odpovědět
Volila bych do budoucna určitě samostatné bydlení i za cenu toho že byste ještě nějakou dobu měli vydržet s rodiči a něco ušetřit.
Odpovědět
tak já mám zkušenost s rodiči. Něco jsme našetřili, vyzkoušeli jak nám to bude klapat. Teď jsme koupili domeček a hurá do rekonstrukce:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahojte, nějak mi uteklo, že jste mi psali :-) Nakonec se bydlení u rodičů konat nebude. Zatím tedy bydlíme každý u svých rodičů, ale koncem října se máme jít podívat na baráček, který je v naší vsi na prodej. Takže teď jen doufáme, že to bude ten náš a vše klapne jak má. A příští rok by jsme se taky pustili do menších oprav z toho co máme nebo postupně našetříme. Tak džte prosím pěsti :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?