Jsem tady nová - mavor

Profilova fotka
Ahoj, jsem Marcela a přivádí mě k vám inspirace a chuť diskutovat.... Koupili jsme před pár lety domeček na Klatovsku, zrekonstruovali jsem ho a teď se ho snažíme zabydlet. Není to jednoduchý, jsem po mateřský, s dluhy na krku, bez práce a teď ještě po úrazu....
Odpovědět
Profilova fotka
a smozřejmě ať je ten rok 2012 ve všem lepší než ten předchozí!!! ;-) :-)
Odpovědět
@mavor Ahoj Marcela, vitam ta na nasich strankch o bydleni, kde najdes spustu inspiracii ;-) Klidne se pridej do diskusii ktere najdes na hlavnej stranke. Ak by si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Díky za přivítání, je to milé! :-) Do diskusí se určitě časem zapojím, jen to chce se mnou trpělivost - jsem totiž čerstvě po úrazu obou kotníků a proto je pro mě obtížnější se dostat k PC.... :-( Časem sem hodím i pár fotek z naší rekonstrukce domečku, třeba mi v lecčems poradíte... :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,jmenuji se Hanka.Koupili jsme pozemek a chtěli by jsme stavět,zatím bydlíme v bytě.Jsem po mateřské,ale ještě jedno mimčo by jsme chtěli,byt je malý :-( .Zaujala nás dřevostavba Nova 101,kterou si nechala postavit Jitule 23 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvám se,napsala jsem to místo do diskuze k tobě,mám se co učit :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?