Jsem tady nová - nanah

zdravím ,jsem nanah.stránky mi byly doporučeny.chystáme se na dřevostavbu na klíč tak sbírame postřehy a odpovědi na otázky ,ktere nás napadají.přeji hezky večer ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nanah ahoj, koukám že se ti nikdo neozval....už jste se rozhodli pro firmu? Ze všech diskuzí ti vyjede jako nejlepší Haas nebo Rýmařov, pár dobrých menších firmiček by se taky našlo, ale na klíč určitě tyhle 2
Odpovědět
Profilova fotka
@nanah Rýmařov ;-) ale rychle DPH půjde zase nahoru ]-(
Odpovědět
@nanah Ahojky, vitam te na nasich strankach kde uricte najdes to co potrebojes pre vystavbu domecku. Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
lidičky děkuju za info,jsem tu po roce a jsme ve fáci projektu.nakonec mame indiv. projekt o rozměrech 9 x 8.,no zatím se rysuje,chceme max 450 kubickych metru obestavěného prostoru.zakladovku chceme řešit firmou,podle cenové nabídky,hrubou po věnec zpytlíkujeme s jedním nebo dvěma zedníky-známymi.a střechu taky,ještě nevím ani její výšku ani sklon.a zbytek taky cenovými nabídky.i materiál cihly heluzky 30 + 15 polyst zateplení.doufám že se vejdem do financí.co pujde bude hned a zbytek postupně ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?