Jsem tady nová - salme

Ahojky ... jsem tu nova a potrebovala bych zrovna radu ... uvazujeme nad koupi starsiho baracku,ale protoze nemame vubec zadne zkusenosti,napadlo me vzit s sebou na prohlidku nemovitosti i architekta (ci nekoho kdo tomu rozumi) ... a nemam vubec paru,jestli to nekdo dela,popr. ceny ... jen zatim za to,aby se tam s nami podival a predbezne nam rekl,zda do toho jit,kolik je treba investovat apod. ... mate s tim nekdo zkusenosti? diky moc ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@salme ahoj.no jasne ze je urcite i pri koupi vhodny sebou vzit odbornika. konzultace s architektem prijde na par penez oproti tomu co je mozny ztratit kdyz to vezmes na lehkou vahu. muze si vzit kolem 1/2 tis za hodinu stravenou na prohlidce,nicmene se to porad vyplati. / napis do vyhledavace goog treba > hledam architekta na konzultaci, a naka moznost ti urcite vypadne..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, vzít sebou odborníka, tedy architekta co se týče předělání domu a třeba i stavaře či statika na prohlédnutí poruch a jejích závažností, je nutnost... mnoho domů se zachraňuje špatně a hlavně dráž než novostavba... důležité je zda je pro tebe inspirativní samotný dům a místo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?