Jsem tady nová - sophinne

Profilova fotka
Ahojky, přes jednu diskuzi jsem narazila tady na tu stránku :-) . Jelikož na jaře plánujeme s přítelem bydleníčko (v panelovém bytě po babičče), čeká nás řádná rekonstrukce. Takže jsem sem přišla hledat nějaké inspirace na pěkné bydlení a co všechno rekonstrukce obnáší :-) . Už se na to těším, až budeme v celém novém a podle našich představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sophinne Ahojky :-) přeji hodně štěstí při rekonstrukci. Budete i bourat,nebo jen dávat nové věci ( linka,obývák.koupelna) :-) My bychom se měli stěhovat do nového bytu po Vánocích. Bourat nebudem,jen bude vše nové :-) a možná tam ani nepujdem,pokud nám vyjde pozemek a budem stavět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju :-) . Budeme i bourat. Byt je opravdu starý, tak to chce komplet rekonstrukci, nové jádro, možná i nějaké měnší stavební úpravy, pač koupelna je moc malá (tu bychom chtěli zvětšit). Tak uvidíme, jak to vše bude probíhat a snad všechno bude v pohodě ;-) . Taky bych si ale nejraději přestěhovala do domečku, to se máš :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@sophinne Tak to přeji hodně štěstí při bourání. Vím,když se nedávno rekontruoval byt tchýni. Taky nové jádro,všechno jinak,ale vypadá to superně,aspoň si to uděláte podle sebe. No byla bych ráda,kdyby nám ten baráček vyšel :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@janinha Děkuju :-) . To je právě výhoda, že si to člověk může udělat podle sebe, co se mu líbí. Už se na to těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radek11 Děkuji za doporučení :-)
Odpovědět
@sophinne Ahoj Sophine, vitam ta na nasich strankach plnych inspiracie a napadov pro bydleni. Ak by si nieco potrebovala klidne se mi ozvi do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Moc děkuju :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?