Jsem tady nová - spygy

Profilova fotka
Ahojky všem, tuto stránku jsem objevila poté, co jsem se přesně před měsícem vdala :-) Zatím bydlíme u rodičů přítele a plánuje výstavbu nového domečku, jen teď máme plno běhání ohledně zda nejsme v registru a potom šup do banky, tak uvidíme jak vše dopadne.
Odpovědět
@spygy Ahojky, vitam te na nasich webovych strankach a doufam ze tu najdes spustu inspiracii pro bydleni. Kdyby si neco potrebovala ozvi se mi klidne do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, děkuji, už jsem tu pokukovala a nápady tu je opravdu spousta :-) ted jen ten baráček zařídit, snad vše dopadne dobře, byl by to můj splněný sen, mít vlastní postavený dům, ale bojím se, jelikož nemáme nic pořádně našetřené a hypotéky do 100% je stále míň a je tam větší úrok, tak zatím koukám po netu, která banka je nejlepší. @niccky.z
Odpovědět
@spygy to chapu ono 100procent z banky je riziko :) no ale treba doufat v lepsi casy. My mame hypo pres CSOB v hypotecnej banke :)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z jojo, zítra pojedeme po bankách, tak uvidíme, jak dopadneme
Odpovědět
@spygy tak hodne stesti pak dej vedet jak si dopadla
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z tak dnes jsme byly v Český spořitelně a dali si žádost, tak prej v pondělí nebo v úterý se nám ozve hypotečný poradce, tak doufáme, že projdeme ...
Odpovědět
@spygy ja jsem to tu uz psala asi 50x za mne ceska sporitelna nikdy, hodne nas oklamali rekli nam ze hypo jo a den pred podpisem si zmysleli ze jim neco jeste chybi a neschvalili to
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z aha, tak to jsem nevěděla :-(
Odpovědět
taky nam nebyla ceska sporitelna doporucena. Na prvni pohled to vypada, ze jsou uroky ok, ale pak se k tomu musi pripocitat spoustu veci a najednou je to jinde. Nam financni poradce dohodl taky hypotecni banku.
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy co se týká toho registru, to přeci vůbec nemusíte obíhat, to zjistí za vás banka ;-) v České jsme také neprošli, z důvodu, že mám debetní karty, byť jsou stále v plusu a nic nedlužím ! Nakonec sme pořídli v HB na Českobrtatrském náměstí v MB a do týdne bylo schváleno ;-) Pozemek asi nemáte co ? Taky sme ale v podstatě začínali od nuly, jen něco málo sem měl naspořeno v lišce. Tak ať se ti tady líbí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@antenmich no uvidíme, jak dopadneme u Spořky a pak zkusíme teda tu Hypoteční, jestli ta dopadne, jinak máme smůlu :-( a třeba za pár let. @petrsv1000 pozemek bohužel nemáme, proto by jsme chtěli 100%, to bude taky složitější. Jinak co jsem koukala, tak asi nějak spolupracuje s ČSOB a to je další průser, jelikož manžel měl u nich leeasing, který teda už má splacený, ale asi před 2,5 roku se opozdil se splátkou a je v tom registru. Bojím, bojím, že budeme mít stejně nakonec smůlu a zkončíme v podnájmu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy jo tak nejdřív bych se zkusil potat v bance což právě děláte ve Spořce tak uvidíte co vám nabídnou, kolik půjčí, zda vůbec a za jakých podmínek. Tam by vám měli poradit i stím registrem a říct vám jak na vás nahlížíjejí ;-) Takl snad to nebude tak zlé ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petrsv1000 to je ale v tom CBCB a tam má zaznamenaný i leasing, co splácel v pořádku, takže to není jen záporný registr, ale i kladný. Jojo, v pondělí nebo v úterý mám zavolat někdo z hpotečnýho centra, tak budu o něco chytřejší.
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy jj tak uvidíš co vám řeknou ;-) já už sem rád, že to lítání je za náma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Držím pěsti,ať dobře dopadnete.Českou spořitelnu,teda nedoporučuju..my měli oba účet u nich,vysoké výdělky,žádný dluhy,karty,leeasing,půjčky...řekli nám,že to máme předběžně schválený a pak nám jí nedali.Pak jsme měli u Hypoteční banky,ale šli jsme pryč.Teď máme u Volskbank sakra rozdíl splátka ještě na větší hypotéku o 3000kč méně než u HB a úrok jenom 3% :) Určitě bych zkusila víc bank a uvidíte..:) Jinak my měli skvělou finanční poradkyni,která se v tom fakt vyzná a dokáže pomoct mnoha lidem,který ani nikde hypotéku nedostali.Jezdí za ní lidi z celé republiky a dokonce i ze zahraničí :) Nevím odkud jsi,ale když budeš chtít můžu poslat kontakt :) @spygy
Odpovědět
@spygy ten registr CBCB je centralni registr, takze s tim pracuji vsechny banky, neni to tak, ze by to videli pouze u CSOB. Ale neboj, ono i kdyz mate zaznam v registri, zalezi vzdy od banky, jak na to prihlizi a i duvod, proc jste tam byli zapsani. Kazdopadne, kdyz budes obihat banky, vzdy se zeptej, zda maji garantovanou urokovou sazbu (tedy ne jako CS, kde si k tomu pak musis nacist milion veci k tomu). Ja za sebe nedoporucuji Modrou pyramidu...Ale urcite to zavisi i od lidi. My jsme pred pul rokem obehli vsechny banky, nakonec vyhral Wustenrot, ale HB mela take skvely pristup. Je pravda, pokud mate ucet u CSOB, tak se vam ty uroky jeste snizi. Chce to pevne nervy, ale za mne bylo papirovani k hypotece zatim to nejhorsi z celeho staveni :-( Jinak si najdi ve fore diskuzi k hypotekam v Ceske sporitelne, urcite tam najdes par zajimavych informaci. Good luck! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 jojo, to ti tdea závidím... @doliceksamicek a řekli Vám, poč Vám to nechtějí dát? Tak momentálně jsem z Benátek nad Jizerou. @linee my máme oba účty právě, že u Český. No uvidíme, uvidíme, ale na Spořitelnu zatím nic moc kladného není, spíše negativní.
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy Hele nic nám neřekli :( Taky jsme tam měli oba účet,minulý měsíc jsme šli jinam,ty jejich poplatky za vše i když si člověk vybírá velké množství svých pěněz :-( teď máme výběr,vedení účtu,atd.zdarma,takže paráda.Kdyby si chtěla ten kontakt,tak dej vědět :) Je fakt dobrá,spolupracuje přímo z ředitelema bank,takže žádná amatérka,za její služby neplatíš jako si účtujou jiný finanční poradci a dokáže vymyslet super věci :) Vyzná se a říká,že spořitelnu určitě né a ani Modrou pyramidu,nebo lišku.Ať vám to dobře dopadne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@doliceksamicek to je divný, takže spíše počítet ne, než ano, že? :-( a ta paní je odkud? A kolik si účtuje?
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy Uvidíš,nás to docela zaskočilo..Paní je z Nového Boru,pomohla už hodně lidem i těm,kteří nedostali hypotéku skoro nikde..Jak jsem psala,za své služby nechce nic,platí jí banky :) Není to jako jiný finanční poradci,kteří od Tebe chtěj nehorácný peníze.Má klienty,který se odstěhovali do Anglie a jezdí k ní pořád :)
Odpovědět
Profilova fotka
@doliceksamicek Takže ona by klidně přijela i k nám, jo ? Tak to je super, určitě bych pomoc a radu uvítala. Takže jestli teda můžu poposit o kontakt.
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy Museli by jste přijet vy za ní do Nového Boru :) Když budeš chtít,písnu Ti kontakt do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
@doliceksamicek a to je tedy Nový Bor za Českou Lípou, že? Tak mi pošli kontakt, děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@doliceksamicek ahojky, tak u Spořky se zatím nevjádřili, paní má ještě zavolat, ale co tam s náma počítala, tak se mi to celý zdá nějaký divný. Nemám z toho dobrý pocit. Jinak tedy dnes jsem volala na ten tvůj kontakt a jsem s ní domluvená na čtvrtek, tak jsem zvědavá, co poradí. Bla po telefonu velice příjemná, děkuju moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy Ahojky,na spořku se vyprdni,fakt jsou to ....ani nebudu psát co.Zbytečně s nima ztratíte čas,jako my.Vše se vyřizovalo dlouho a stejně nakonec nic.Zdenka je profík ve svém oboru,určitě vám něco vymyslí je to machr :) Jinak děkovat nemusíš,když můžu poradím :) Zdenka,už pomohla moc lidem,svojí práci má jako koníček a poslání :) Pak dej vědět,jak jste dopadli ;-) Zatím pá Gabča.
Odpovědět
Profilova fotka
@doliceksamicek Tak nejdříve se vrátím ke Spořitelně, dnes se mi konečně po dvou dnech ozvala, že hypotéka by byla schvalitelná, za předpokladu, že odhad bude vyšší o 20%, než výše hypoteřního úvěru. Co se týká Zdeňky, tak je opravdu super :-) skvělá spolupráce, vše mi poradila, i to, jak se to dá udělat, kdž mám záznam v tom Solusu, že záleží na bance, ale je dobře, že to ví. Jinak si napsala co potřebovala a na další schůzce co jsme se domluvili, tak prý už bude vědět, od různých bank co a jak.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :) ke spořitelně se ani vyjadřovat nebudu...Jjo je to človíček co tomu rozumí,určitě vám něco vymyslí :) Říkala si jí od koho máš kontakt? :) Jasně ona vše probere a najde řešení uvidíš :) a pak můžete stavět,nebo kupovat domeček :)
Odpovědět
Profilova fotka
@doliceksamicek jo, ale vzpoměla jsem si jen na jméno, ale už ne odkud jsi, ale příště určitě povím, tak jí to potěšilo :-) jojo, schůzku máme za týden, hold, musím brát zřetel na manžela - má blbé směny :-( dnes jsem tam byla sama. Ale na bydleníčko se už mocinko těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@doliceksamicek Ahojky, tak dnes další schůzka se Zdeňkou, už nám vpracovala jakýsi plán, podle toho nám i vybrala nejvýhodnější hypotéku. Zárrověn nám pomohla vyřešit i spoření a pravděpodobně t stávající budu rušit, jelikož jak uvedla, jsou nevýhodné a nabídla mi lepší možnost. V sobotu máme další schůzku a to už bude vědět zase o něco více a zároven pomůže s výpovědí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy Ahojky,tak to je super,jsem Ti říkala,že je jednička :) kam se na ní hrabou někde ve spořce :-D je to profík a vymyslela vám určitě to nejlepší pro vás :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?